Seriālā porta paziņojums Proteus ar PIC

K

kulachi

Guest
i am darot projekta GPS datu reģistrētāju par to es esmu imitē to Proteus programmatūras es gribu lasīt GPS sadarbību ordiates par Proteus un parādīt tos LCD i ir darīts LCD saskarnes bet i dont zināt Howe savienot hiper termial ar Proteus Es gribu Proteus lasīt tieši veido srial ostā un pēc tam PIC kontrolieris rāda, ka LCD, bet i dont zināt, kā savienot RS232 ar COM1 portu Proteus plzz man palīdzēt ar šo thanx iepriekš Regards Ali [/ b ]

Jums ir nepieciešams Virtual Serial Port Driver padarīt Proteus Sazināties ar Hyper-terminālu vai citu programmatūru ... bet es neesmu mēģinājis, kas savieno Proteus ar reālās pasaules vidi, ... lejuplādēt Virtuālā seriālā porta draiveri no Eltima un mēģiniet tas ..

thanx 4 palīdzēt, bet es, kā savienot, ka virtuālā seriālo vadītāja programmatūru ar Proteus virtuālā seriālo pieslēgvietu vadītāja padara pāru COM porti, bet, kā to izmantot, ja u var palīdzēt Sveicieni Ali

Pirmais lejupielādēt virtuālo Serial Port Driver (VSPD) No Eltima.com savienojuma VSPD, lai Proteus .. izmanto COMPIM komponentu Proteus saistīta ar RX, PIC TX ... Goto Edit īpašības COMPIM iespējai un izvēlieties fizisko ostas veidojat savienojumu un Virtual ostu u, piemēram, lai izveidotu savienojumu ... ja u ir vēl šaubas jānosūta ur Proteus ķēdes ... un maijā es zinu, kur u no, jo ur nosaukums šķiet pazīstams ..

var u augšupielādēt ur pilnīgi Proteus failu un pic koda thats labāk understan par mani un bettter risinājumu ur problēmu.

Hello! Mans vārds ir Alex, un es esmu celtniecības laika stacijas. Man izdevās parādīt uz 3310LCD temp, pres, mitrs un tagad es gribu, lai modelētu sērijas pārraides Proteus. Es pievienots failu proteus.Can tu pls man pateikt, ko darīt, man ir nepieciešams, lai mainītu, jo man nav gluži saprast, ko jūs bijāt sakot, par šo termināli. Ja Jums ir nepieciešama mans kods Es atach to Paldies jau iepriekš!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back