sensors saskarnes circuit problēmu

Z

zawminoo

Guest
Čau,

Ievadi ķēde ir sine wave (0.6V ~ 40V), un rezultāts ir apmēram 5V square wave.
Šī shēma nav nekādu problēmu zemsprieguma un zemas frekvences.

Kad par augstu frekvenci, nevar iet uz leju līdz nulles līmenim.
Ko man vajadzētu mainīt ķēdi, lai novērstu šo problēmu?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Jūsu OPAMP ir pārslogoti.Lai izietu no piesātinājuma, OPAMP nepieciešams laiks.Ja jūs palielināt frekvenci, jūs saīsināt periodu signāls, OPAMP nav laika saturation atgūstas.Arī tad, ja jūs paaugstināt spriegumu, piesātinājums ir spēcīgāka, un OPAMP vajadzīgs vairāk laika, lai atjaunotos.

Lai atrisinātu šo varat izmantot ātrāk OPAMP, vai mainīt ķēdi lietot salīdzināmu.

Jūsu sūtījums saka, ka tas ir "Sensors sasaistei ķēdi", bet es tiešām nezinu, kur ir jūsu sensors!
Ja es esmu pareizs, tad es domāju, sinusoidālu funkciju ģenerators ir sensors, tāpēc jūs minējāt tas spriegums mainās no 0.6V līdz 40V.
Vienīgais, es nesaprotu ir, kā var sensors mainīt ar frekvenci 100Hz!?Tas ir diezgan liela vērtība, es domāju sensori nemaina ka rezultātus, kas ir ātrs, tāpēc jūs izmantojat LM324 vietā citu Op-Amp.

Kaut kas ir pazudis, I guess.Centieties būt skaidrība par funkcionalitāti šīs shēmas un es darīšu manos spēkos, lai palīdzētu ISA.

Salam tagad.

Čau,Yes,The sinusoidal function generator represents the sensor. Tas ir kloķvārpstas pozīcijas sensors vai Mainīgs nevēlēšanās sensors.

VRS sensors Honda F1 motors ģenerē 0.6V signālu cranking ātrumu un 40V signālu pie 6000 apgr.
/ min.

VRS interfeiss ķēde ir paredzēts pārvērst analogo sinusoidālu signālu no motora kloķvārpstas sensors stājas kvadrātveida vilnis, kas var tikt atzīts mikrovadības.Ķēde pārveido sinusoidālu signālu, kas atšķiras no aptuveni 0.6V at 6,7 Hz cranking ātrumu, kas lielāks par 40V pie 166,7 Hz 10.000 RPM stājas kvadrātveida vilnis, kas ir vai nu 0V vai 5V pa pašā frekvenču diapazonā.

VRS interfeiss izmanto bez apgriežot darbības pastiprinātāju (Op Amp) shēmas ar nosacījumu, kloķvārpstu signālu.Es izvēlējos lietot LM324 Op Amp šīs ķēdes, jo tas darbojas ar viena barošanas avota, novēršot nepieciešamību negatīvu barošanas avots, jo mikrovadības pieprasa tikai pozitīvu spriegumu summai.Divas 10V Zener diodes (D1 un D2) ir konfigurēts kā Zener ierobežotājs izolēt Op Amp no augstāka sprieguma signālu kā motora apgriezienu pieaugumu.Šotkija diode (D3) novērš ievadi Op Amp iziet vairāk nekā 0.3V negatīva.Op Amp ir 6 V piegādes, tai būs 5 V izlaides saturation (sakarā ar 1V iekšējo kritumu Op Amp).Op Amp ir peļņu (R3 R4) / R3, kas ir 21.Maza signāls 0.6V Tas pastiprina to 12.6V, un kopš Op Amp piesātināto pie 5V, tās produkcija ir 5V.

Bet, ja ir augsta frekvence, man ir iepriekš problēmu.
Ja tas ir nepieciešams mainīt opamp, Kāda opamp suitablr?

Lūdzu, sniedziet Jūsu komentārus un ieteikumus.

Zaw

Ja es esmu izprast savu pieteikumu pareizi, tad jūs vēlaties, lai sajūta ātrumu mehāniskā caur VRS produkciju.VRS izejas nodrošina sinusoidālu signālu, kas atšķiras gan amplitūdu un frekvenci balstīta uz ātrumu jūsu motoru.

Ja es esmu pareiza, tad kāpēc jūs izmantojat šo circuit pirmajā vietā?Jūs cenšaties veidot kvadrātu vilnis Frekvences saskaņā ar frekvenci no VRS?
Vietā strādāt ar amplitūdu no tā.
izlasīt šo jūsu kontrolieris, tad viss, kas Jums nepieciešams, ir analogās uz ciparu pārveidotāju, jums ir labot sinusoidālu signālu un tad to smothing signālu, tad izlasiet analogās izvades veido, tā tiks pārvērsta ciparu baits ko var izlasīt viegli jūsu kontrolierim.

Pasakiet man, vai es esmu zaudēt kaut ko, es varētu būt nepareizi.

Salam tagad.
Last edited by Ahmed Ragab par 01 Jun 2006 13:29 labots 1 reizes

Kāpēc jūs izmantojat optisko uzmavu saskarnes ar savu apstrādātājam vai procesors.
tikai paplašināt zema līmeņa sensors ouput uz kaut ko, kas var vadīt transportlīdzekli vada un izmantot Zener ierobežotājiem samazināties augstāks spriegums

Hi ...

Šis sensors būs sajūta ātrums automobiļu dzinēju.
Ir zobu ritenis kloķvārpstu no dzinēja.
Gandrīz tāds pats kā pēc sensors (pie attēla).
Citi sensors (optocouple) var izmantot šo, bet es domāju, ka tas vēl lētāk.

ADC nav vajadzīgs, jo es izmantošu PIC16F877.

Welcome nekādus komentārus un ieteikumus.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Hi everybody,

Es joprojām gaida savu ieteikumu.
Lūdzu, iedodiet man kādu padomus vai komentārus.
Es gribu ķēde, kas labāk mans ķēde vai to, kam vajadzētu nomainīt ķēdi.Can you give another circuit. Paldies!
Zaw

Tā jūs tikai šķietami nepieciešams pulsa nevis amplitūda, kāpēc ātrgaitas OPTOCOUPLER ar shmitt loģika o / p.Jums var būt nepieciešama tranzistors iepriekš amp nokļūt voltage swing nedaudz augstākas, lai pārvarētu VD no opto led.

Kāpēc jūs mēģināt izmantot LM382 vietā viena Jūs izmantojat?
Es zinu, tas ir audio pastiprinātāju, bet tas nozīmē, ka tā darbosies, lai vēl lielāku frekvenci, nekā vienu jūs strādājat.

Tikai atzinumu, es mēģināšu uz darbu kaut ko labāku, kas drīz jums.

Salam tagad.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back