Self neobjektīvi: vajadzība starta circuit ???????

L

ljy4468

Guest
Sveiki Esmu jautājumu par sevi neobjektīvus circuit Attēlā, tai starta circuit, protams. Bet, ja ciparu impulsu piemēro INP, krogs Tā vēl aizvien ir nepieciešams palaišanas ķēde? Es domāju, ka tas, iespējams, nav ...... Am I right? lūdzu atbildi man Paldies jau iepriekš

Es domāju, ka ar pulsu, šīs shēmas darbu, bet, iespējams, būs arī zaudējis to nice īpašumu. labot mani, ja es esmu nepareizi

Es nedomāju, iesakām izmantot šo shēmu. Pašreizējais patēriņš būs daudzveidīgs pārāk daudz ar procesa stūriem un Vcc.

Self-neobjektīvs nepieciešams laiks, lai maksas līdz iekšējo mezglu korekcijai darbību. Sākotnēji tur varētu būt nepareizs produkciju pirmo vairākiem cikliem. Ja jūsu mērķis ir neprecīzs comparation vai pastiprināšana, jūs varat izmantot šo shēmu. Ja ne, tad pls nelieto šādus circuits. Lai atbildētu uz jūsu jautājumu, aizspriedumiem būs aizsāktu, kad Vinn veic, tādējādi up / dn aizspriedumiem tranzistors darbojas, lai jūs ievērosiet, tas nereaģē pietiekami ātri, lai ienākošos signālus. Ja, pretēji, Vinn neveic, tad šī shēma darbosies negaidīti, bet NE nepareizi, jo galu galā tā centīsies atgriezties pie stabilas valsts, tāpēc uzticamu darbību, jums nepieciešams kick start circuit PIRMS Vinn / Vinp nāk un labāk pārliecināties, Vinn var veikt vispirms. Arī DC darbojas punkts slīpo tranzistors atšķiras, lai jums speršanai tas sākās, tā būs rezultāti dažādos katram Vinn / Vinp sprieguma starpība, un jums nav iegūt daudz mainījies atbildi. Es ieteiktu jums izmantot šāda veida shēma, kad Vinn / Vinp ir DC signāli nevis AC signālu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back