Sejas iezīmes ekstrakcija, izmantojot MatLab.

S

swetha_30

Guest
Hello! Man vajag avota kodi iezīmes ekstrakcija, izmantojot MATLAB.I nepieciešams iegūt acis, degunu un muti no sejas attēlu uz kādu citu vietu. Vai ir iespējams, izmantojot tikai Image procssing.I nevēlaties izmantot neironu tīkliem. Lūdzu pasakiet man, jebkura avota kods ir pieejams. Paldies Swetha Swethasubramanian@gmail.com

Es neesmu, ka iepazinies ar viļņu palīdzību, bet ceru, ka šajā nedēļas laikā:: Bet tikmēr man ir bijis domāt, ka tas gremoklis darīt šajā way.I got šo ideju no papīra!. Es domāju, ka mēs gremoklis būt Furjē transformācija attēlu un piemērot windows.then saņemt iegūtās funkcijas. Do u domāju, tas ir vieglāk? Vai viļņus? Tas viss ir ļoti muddled.I nekad domāja, tur bija tik daudz, kā mēs gremoklis izmantot !!!!!!!! Bet var u man pastāstīt, kā mēs varam darīt to ar viļņu palīdzību? Just īsu ideja.

hi u var atrast ļoti noderīga MatLab kodu jūsu nepieciešamību "digitālo attēlu apstrādei, izmantojot Matlab" ar gunzales & meži grāmatu.

Ir ir MATLAB failu apmaiņas programma, ko varat izmantot, lai mācītos sejas noteikšanas, un tā izmanto Gabors iezīmes, jo Google meklēšanas sejas noteikšanas sistēmu, un tā nāks kā pirmo saiti.

swetha, šo pieteikumu, jo ragana īpatnības, var atšķirties (sakarā ar emocijām), var uzskatīt izmantošanu SVM algoritmam. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back