secīgiem sakariem

D

djzbor

Guest
Es lietoju PIC 16f84A saskarnes mobilo telefonu, lai es varētu kontrolēt ierīces, kas saistīts ar PIC tiek kontrolēta (On / Off) nosūtot sms uz mobilo phone.To darīt man lasīt ziņu veidlapu tālruņa atmiņu un nosūtīt lai no nodot ostas PIC kontroles devices.But PIC 16f84A nav UART kārtas komunikācijas un daži liecina, ka PIC var ieprogrammēt tā, lai tā varētu kārtas sazināties ar mobilo telefonu, i neatrada mājienu, kā sasniegt secīgiem sakariem līdz now.Can kāds man palīdzēt, kā to izdarīt?

Hi djzbor,

Pirmkārt, tas ir iespējams, jo man to darīja apmēram 8-9 gadus atpakaļ, ar 16F84.

Man ir lieta tikai ar lasīšanu, tāpēc man izmantot vienu PIC tapa par vienu ieguldījumu.

Man ir sērijas kom.9.600 8N1, tātad, šajā gadījumā viens baits (rakstzīme) jums 1.04msec laika (sākuma bits 8 datu biti stop bit).

Kā atceros labi, es viens no RB4-RB8 pins ar aktivētu pārtraukt, lai pin polaritātes izmaiņām.Pēc jums pārtraukt (tas ir sākums bit), Jums ir izgatavoti taimeri ar nepārtrauktu laiku 0,000104 (1 / 9600).

Tad everuthing ir vienkārši:
1.Jums vispirms taimeris pārtraukt, vai jūsu ievade sērijas PIN ir hi / zemu => Saglabāt šo vērtību dažos temp baits (novirzot temp baits ar loģiku un "11.111.110", ja nulli, vai loģiskās vai "00.000.001" gadījumā loģika "1" par ieguldījumu pin).Protams, jūs sākat taimeri vēlreiz.
2.Otrajā pārtrauc otro bitu incomming baits ....
.....
8.astoņi pārtraukt, pēdējā incomming bit, ielieciet taimeri vēlreiz.
9.Jums stop bit, diable taimers pārtrauc, ļauj līmenī pārtraukt uz RB4-RB8 kontakti.

Nosūtīt baits ir līdzīga, bet viss ir tavās rokās (vieglāk).Es iesaku nokopēs jūsu datus uz temp baitu, tad nosūtīt sākt mazliet, pēc tam ar pārslēgšanas jūs varat redzēt, ja mazliet jums sūtīšanu ir 0 vai 1, un lai jūsu Tx pin ir tieši tā kā mazliet jūs sūtīt (jo temp baits).Jūs varat izmantot taimeri ar 0.000104 laiku gluži pēc pagājušā bit nodot stop bitu un thats it.

Tā izskatās comlicated, bet tā nav.

Sveicieni,

Mr.Cube

ja u atrast atbildes pls mail me es gribu zināt, ka info.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back