Secīgiem sakariem bez HyperTerminal

• Thread starter gomathigururajan
  • Start date
G

gomathigururajan

Guest
Man palīdzēt rakstīt ac kodu pārsūtītu un saņemtu sērijas datu pārraides (RS232 protokols) ar ARM7 ... Nevajadzētu lietot hiper terminālā, lai nosūtītu vai saņemtu datus .. Vai jūs varat man palīdzēt ...

Jūs nevarat izmantot HyperTerminal nekādā veidā ...... Kāpēc tu apskatīt API dokumentāciju, kas ļauj jums sazināties pa UART. Es nedomāju, ka u nepieciešamību izmantot signālu DTE, RTS utt Interface diagramma: ARMUartMAX232PC (COM1): skatīt informāciju par HyperTerminal. Ar laba vēlējumiem Sanny

what do u īsti vēlas darīt .. bez šī rīkoties ar informāciju, neviens varēs palīdzēt u atbilstošā veidā ..

Hi BurnOut_tesla man ir nepieciešams rakstīt kodu ARM7 izmantojot RS232 protokolu (secīgiem sakariem) nedrīkst sazināties ar hiper termināla lai pārsūtītu un saņemtu datus no hiper termināla. Man ir izmantot API saskarnes ar ARM7. Kas man būtu atsaukties uz šo .......

Jūsu prasība nav skaidrs: (Izstrādāt vairāk, lai palīdzētu jums - Amr.

nevar sazināties ar hiper termināla lai pārsūtītu un saņemtu datus no hiper termināla
Tātad, tā var sazināties ar hiper terminālā vai ne? Jūs varat būt skaidrs? Kas beidzas Jums ir problēmas ar ARM vai PC?

Es ceru, ka ur izmantojot API, no datora galā priekšējā gala softaware, vai tas ir no ur ARM comipler ..? Ja tas ir no datora beigām u ir jāpievieno dll fails com portu .. lūdzu, paskaidrojiet ur pieteikums detalizēti, lai varam pamācību u pareizi ...: D

ja u dont vēlaties izmantot Windows hyperteminal varat izmantot Terminal programmu, Bray + +. tikai google, un u atradīs to. Otra metode ir rakstīt saskarne programmu, izmantojot c un vb.net. vēlāk ir daudz vieglāk ...

... Ieteikumi no foruma dalībniekiem lējumiem, kas nav op sniedzot skaidru requiremnt. ja ekspertīzes izmanto pareizi, tā autors var ietaupīt laiku un naudu. srizbf 19thmay2010

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back