SDRAM kontrolieris izmantot CPLD

M

moira

Guest
tur esam daudz failu apm SDRAM kontrolieris internetā, I'v redzējis dažas no tām, neviens no tiem var izmantot manu projektu. manā projektā, CPLD funkcijas: 1. saņemt datus (8-bitu paralēlu) no 89c52, 2. rakstīt un lasīt SDRAM (1Mx4Banksx16bits), adresi un visu to kontroles signāliem, ko rada CPLD atsaucēs, FPGA nerada adrese, addressbus nodrošina MCU (varbūt rokas), i do't zināt, ja es varētu īstenot funkcijas. man vajadzētu izmantot FPGA? kā apstrādāt adrese-bus? pls iedodiet man kādu padomus Moira

Jūs varat meklēt xess.com. Šajā vietā ir apmēram SDRAM kontrolieris piemērus. Pārbaudiet shematisks XS95 kuģa, jūs varat zināt, kā interfeiss starp CPLD un mikrokontrolleru 8051

hi arī u var chek SDRAM kontrolieris pie altera.com tur u var saņemt kodēšanas gan verilog, kā arī vhdl. lai iegūtu priekšstatu par SDRAM kontrolieris meklēt tīklā. ram kontrolieris ir arī availble pie opencores.org bye Ashish

Tas viss ir atkarīgs, ko jūs vēlaties sasniegt. Es atklāju režģi SDRAM kontrolieris par CPLDs reizēm noderīga, jo tā īsteno tikai absolūtu minimumu. Tas var būt saliekts līdz ar μC, kā arī.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back