SDR SDRAM kontrolieris piemērošana

B

bashwink

Guest
Hi, es gribētu zināt pieteikumus SDR SDRAM kontrolieris .. Man ir SDRAM Controller īstenoti par FPGA, .. Kādā veida pieteikumu panta nozarē) mēs varam patiešām dot efektīvi izmantot šos veida FPGA balstītas SDRAM kontrolieriem? Kāpēc ne DSPs? Laipni atbildēt asap. Es gribētu dzirdēt vairāk par SDRAM un kontroliera. Sveicieni, Ashwin

video pieteikumus pieprasot video atmiņa, tipisks pieteikumu ..

Visi signālu apstrādes un komunikāciju lietojumiem sakārto nepieciešama lielapjoma datu uzglabāšanu. Jūs varētu izmantot arī SDRAM glabāšanai parastā datorprogrammas un dati, kas vada mikroprocesors kodols īstenoti FPGA. Piemēram, es esmu redzējis Linux darbojas uz FPGA plates. Ātrgaitas DSP algoritmus parasti izmanto daudz koeficientu un tabulas. Ka atmiņa ir parasti * neesi * ārējo SDRAM. FPGA bloks RAM tiek izmantots vietā, jo tas ir efektīvs brīva piekļuve un daudz lielāku joslas platumu nekā ārējo SDRAM.

Paldies par atbildi ..... Nu, man bija uzdots jautājums, ko universitātes profesors attiecībā pieteikumus SDRAM Controllers īstenoti FPGA .. Es tā mēģināt pārliecināt viņu, sakot, ka to var izmantot "Digital Image Processing Application / Video pieteikums" ... Bet viņš apgalvoja, sakot, ka DSPs var darīt daudz labāku darbu (piemēram, attēlu apstrādes) nekā FPGAs kuru iepriekš minētās lietojumprogrammas, .. Tad kāds bija mērķis īstenot SDRAM kontrolieris uz FPGA ... Viņam vajag pamatojumu šī ... Un es tikai got iestrēdzis šeit .. Tagad, man ir nepieciešams, lai pārliecinātu manu profesors Kādā nozīmē matricas (kā SDRAM Controllers) var veikt labāk nekā DSPs kā Controllers .. Vai ir kādas citas programmas kur FPGA balstītas SDRAM Controllers atrast plašu izmantošanu? Lūdzu, sniedziet detalizētu informāciju. Laipni post atbildi ASAP. Paldies un Regards, Ashwin

Es baidos, ka jūsu profesors ir vecmodīgas domāšanu. Mūsdienu FPGAs ir ļoti jaudīgākas nekā DSP mikroshēmu. Tomēr, matricas parasti ir grūti izmantot kā DSPs, tāpēc FPGAs nav ikvienam. Es izmantoju FPGAs par hidrolokatoru signālu apstrādei. Katra datu kopa ir līdz 50 megabaitiem. Es nevaru saglabāt, ka iekšpus FPGA, tāpēc es izmantot SDRAM. SDRAM ir noderīgs arī buferizācijas izejas datus pa Ethernet. Lūk, daži Xilinx un _Altera FPGA info par DSP lietojumiem, ieskaitot video apstrāde: http://www.xilinx.com/products/design_resources/dsp_central/grouping/index.htm www.altera.com / tehnoloģija / DSP / DSP-index.jsp

Hi .. Paldies par jūsu tūlītēju atbildi .. Jā, kā u teica, .. Es šaubos, vai viņš ir sapratis projektu. Viņš lūdz kāda dīvaina Jautājumi, .. bet tajā pašā laikā pat es nevarēju atbildēt uz tiem. Braucot atpakaļ uz tēmu, jūs teicāt SDRAMs varat buferis datu tīkla Ethernet ... Jūs varat lūdzu nosūtiet man dažas saites, kur es varētu savākt vairāk informācijas par šāda veida pieteikumu? Arī es būtu gandarīts, ja tev var sniegt sm īss info apm šo applcn .. Es esmu pārliecināts, vēlreiz, ja man bak sakot FPGA balstītas SDRAM kontrolieri attēla veidošanā izmantojamo applctns, .. atkal tas nekad nebeidzas .. hmmm Lūdzu, trūcīgs .. :) Paldies un Regards, Ashwin

Mēģiniet pārlūkot atpakaļ jautājumus Xilinx Xcell Vēstnesis: http://www.xilinx.com/publications/xcellonline/index.htm žurnāls apraksta dažādas FPGA lietojumiem, ieskaitot video apstrāde un Ethenet. Daudzi no viņiem izmanto SDRAM. Daži panti attiecas uz SDRAM kā DDR, DDR2, un DDR3, tāpēc skatīties uz šiem noteikumiem arī. Daudzi "iegulto apstrādes" aplikācijas izmanto SDRAM. Ārējā atmiņa ir tāda kopīga iezīme (gandrīz kā barošanas avotu), ka dažreiz tas gandrīz netika pieminēts.

Paldies ton .. Starp citu, es varu uzzināt savu vārdu kungs? Sveicieni, Ashwin

Ja jūs izmantojat Xilinx FPGA, mēģiniet coregen iezīme ISE webpack.

[Quote = echo47] Es baidos, ka jūsu profesors ir vecmodīgas domāšanu. Mūsdienu FPGAs ir ļoti jaudīgākas nekā DSP mikroshēmu. Tomēr, matricas parasti ir grūti izmantot kā DSPs, tāpēc FPGAs nav ikvienam. Es izmantoju FPGAs par hidrolokatoru signālu apstrādei. Katra datu kopa ir līdz 50 megabaitiem. Es nevaru saglabāt, ka iekšpus FPGA, tāpēc es izmantot SDRAM. SDRAM ir noderīgs arī buferizācijas izejas datus pa Ethernet. Lūk, daži Xilinx un _Altera FPGA info par DSP lietojumiem, ieskaitot video apstrāde: http://www.xilinx.com/products/design_resources/dsp_central/grouping/index.htm www. @ ltera.com / tehnoloģija / DSP / DSP-index.jsp [/quote] Echo47 Čau, Man ir vajadzīga neliela palīdzība saistībā izmantojot SDRAM. Esmu iekļautas nepieciešamās borta failu (. Xbd) manā projektā repozitorijā, lai varētu izvēlēties SDRAM no BSB vedni. Bet tad es nezinu, kur doties pēc tā. Kā es varu nodot manu C pieteikumu par SDRAM? Es esmu clueless par to, ko man vajadzētu darīt! Vai jūs lūdzu man palīdzēt. Paldies jau iepriekš, Salma :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back