SD Memory Card Frequency Range

P

prabhu.er

Guest
Dear All,

Laikā inicializācijas (SD Memory Card) procedūra, kas ir frekvenču diapazonā.

Lielākā daļa no dokumenta pateikt frekvences diapazons ir 100kHz - 400kHz (MMC Compliant).

Manas šaubas ir MMC kartes strādā Open Drain mode laikā inicializācijas, lai tā būtu jādarbojas
100kHz - 400kHz.
Bet SD atmiņas karte vienmēr ir push pull režīmā, lai tā var strādāt jebkurā tādā frekvenču diapazonā (ti, 0 - 25MHz Default Speed Mode).kas ir SD Memory Card nebija frekvenču ierobežojumu laikā inicializācijas laikā.

Mans jautājums ir pareizs?lūdzu, kāds man palīdzēt.

Es lietoju 2GB Kingston SD Card.Normāla izmēra.(I am neizmantoja mini SD vai micro SD karte).

Laikam jums ir taisnība, ja jūs zināt, kas pirms laika, ka karte ir SD tipa.Vispār uzskaitījums process ietver norādītas, kartes veids vietā (SD / MMC / HSMMC .....), lai jums braukt lēnāk pulksteni sākotnēji.

Tātad, es esmu nonākusi pie sekojoša slēdziena.

Ja es lietoju tikai (es netaisos izmantot MMC vai cita veida kartes) SD atmiņas karti var izmantot jebkurā frekvencē (0 - 25MHz SD Card) laikā inicializācijas procedūru.

Ja jūsu izmantojot tikai SD Memory Card, nav jāuztraucas par inicializācijas frekvence (0 - 25MHz).Ja jūs atbalstītu vairākas tipa kārtis (SD un MMC) inicializācijas frekvence ir 100kHz līdz 400kHz.

Manā gadījumā es esmu tikai izmantot SD atmiņas karti, lai es varu izvēlēties jebkuru frekvenču diapazonā no 0 - 25MHz.

Paldies ļoti visiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back