SD karti sasaistei ar AVR/8051 mikrokontrolleru

S

sukhdeepmankoo

Guest
Hi,
Es cenšos saskarni SD Card ar AVR (Atmega8/16).Kā es varu darīt.Laipni man pateikt, es nezinu, jebkurš lieta par to.

Paldies

hi:
SD karti var strādāt SPI režīms un Mega ir SPI conntroler, lai jūs varētu savienot kusa ar SPI autobusu.
Man ir darīts mp3 atskaņotājs, izmantojot SD grozs un Mega16.If jums nepieciešama palīdzība, sazinieties ar mani! @ @ @
Mans e-pasts: wisure.ele (at) gmail.comKāpēc dont jums dalīties šeit, lai katram cilvēkam ir benifitted - ModPēdējo reizi laboja aiyige par Mar 2010 12 07:39; edited 2 reizes kopā

lietošana mikroC compiler.It ir funkcijas rakstīšanai un lasīšana uz SD karti, citādi ir ļoti grūti izdarāms.
2. lieta ir tā, ka lielākā daļa microcontrollers darbs 5 voltu, bet SD karti strādā par 3,3 volti tā jums ir nepieciešama pretestības sprieguma dalītāju no MCU un SD karti.

http://www.dharmanitech.com/2009/01/sd-card-interfacing-with-atmega8-fat32.html

Vispirms Paldies jums visiem par jūsu atbildi.

Otrā lieta, i am mēģina saskarnes SD karte ar Atmega8 kurš darbojas 3.3V.

Es nevar inicializēt SD karti.i am kļūst 0xff.
Laipni man palīdzēt atrisināt šo problēmu.
Paldies

Es teicu, u tas ir ļoti grūti strādāt uz FAT16 vai FAT32, neizmantojot bibliotēku ... lietošanas mikroC kompilatoru, jo kompilators kopējā kods būs dažas rindiņas, ka kompilators nāk ar piemēru saskarsme SD karte ar pilnu kodu un shematisks.

Pievienot vienkāršs picture.Wish tas var palīdzēt jums!
labu veiksmi!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi,
Man panākumiem un spēj lasīt SD karti.
Bet man ir dažas šaubas.
Kad es esmu lasījumā CID un CSD.
tad tas dod
0 255 254 pirms nosūtīšanas vērtību CID un CSD.
Bet, kad es esmu lasījumā OCR.
Tad tas dod
0 pirms nosūtīšanas vērtību OKR.
kāpēc tā dod šīm vērtībām, un kāpēc tā uzvedas atšķirīgi Lasot šos SD's reģistros.
Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back