Schmitt trigger variants

R

Rosmawati Ismail

Guest
Hi all, Vai kāds man pateikt, kāda veida Schmitt sprūda, kas patiesībā ir piemērotas par manu dizainu. Es gribu dizains ķēde, kas izraisa pārtraukumu (pieaug / kas mala), ja tā atklāj dažu loku ievadi. Par piemēru, rezultāts būs sprūda zems, ja tā atklāj ievade 3.5V, un sprūda atpakaļ uz augstu, ja tā atklāj ievadi 4V nevis 3.51V. Izeja rada uz LOW vēlreiz, ja tā konstatē 3.5V atkal vietā 3.99V. Can anyone help me? Paldies.

Biežums? Es domāju maksimālo iespējamo frekvenci pie ieejas. Vai Jūs uzskatāt, izmantojot salīdzinājuma vai opamp?

Vai šis Schmidt-sprūda tiks izmantots IC dizains? Ja ir, pārbaudiet skaitlis 1 [url = "http://www.fairchildsemi.com/an/AN/AN-140.pdf"] šeit [/url].

Hi all, Vai kāds man pateikt, kāda veida Schmitt sprūda, kas patiesībā ir piemērotas par manu dizainu. Es gribu dizains ķēde, kas izraisa pārtraukumu (pieaug / kas mala), ja tā atklāj dažu loku ievadi. Par piemēru, rezultāts būs sprūda zems, ja tā atklāj ievade 3.5V, un sprūda atpakaļ uz augstu, ja tā atklāj ievadi 4V nevis 3.51V. Izeja rada uz LOW vēlreiz, ja tā konstatē 3.5V atkal vietā 3.99V. Can anyone help me? Paldies jums.
hi i dont THINH u nepieciešamību Schmitt sprūda sasniegtu šo produkciju .. u var izmantot 2 salīdzinājuma kā usend 555 ic. augšējā salīdzinājuma trigerus 4 volti un zemākas salīdzinājuma trigerus 3,5 volt. u var izmantot 2 op-ampēri, kā comparators.and rezistors tīklu sadalīt spriegumu, kā vienu ur nepieciešams. ceru, ka tas palīdz.

genuis, vai jums ir shematisks par to? Paldies. Joannes,
HTML:
 Vai šis Schmidt-sprūda tiks izmantots IC dizains
nope.? Tas tiks izmantots elektronikā circuit, ja tās produkciju darbojas kā pārtraukt uz mikrokontrolleru.

Divi salīdzinājuma un 555 par Schmitt sprūda? Jūs nevarat būt nopietni? Viss, kas Jums nepieciešams, ir viena salīdzinājuma. [URL = "http: / / WWW.en.m.wikipedia.org / wiki / Schmitt_trigger"] Schmitt sprūda [/URL] Keith

Ko es domāju, ka U var izmantot 2comparators kā lietots 555ic, lai sasniegtu prasīto jaudu. Labot mani, ja es esmu nepareizi. Paldies

Jūs varētu darīt to tādā veidā, bet tad jums ir vajadzīgs arī dažas loģiku (flip flop), apvienot abas salīdzinājuma rezultātiem. Jums ir tikai tiešām ir nepieciešams viens salīdzināšanai, lai Schmitt sprūda ar divām precīzi noteikt limitus. Jums vienkārši nepieciešams, lai aprēķinātu trīs rezistori, pamatojoties uz standarta salīdzinājuma pamatā ķēdē. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back