Saziņa ar mikroshēmām, piemēram, TRF7960 vai EM4097, HELP HELP

• Thread starter MohammadElwakeel
  • Start date
M

MohammadElwakeel

Guest
Dear all, Man ir jautājums un patiešām varētu izmantot savu palīdzību. Pašlaik es esmu strādā pie projekta par RFID lasītājs. Es pamanīju, ka lielākā daļa RFID lasītājs mikroshēmas tirgū, atbilst ISO14443 protokoliem, bet tie ir FIFO buferi, kas pieder rāmji protokolu. Es domāju, ja es gribu nosūtīt komandu, piemēram, Aktivizējot vai apturēt, man būs, lai izveidotu atbilstošu rāmi komandu saskaņā ar ISO protokolu un pēc tam pārsūta šo rāmi FIFO lasītājs. Ir tas, ko es tikko teica tiesības? ja tā, vai pastāv jebkāds to funkciju, kas rada rāmji man, tas ir, piemēram, funkcija, piemēram, tas * frame_ptr Wakeup (spēkā neesošs) bibliotēka, / / ​​funkcija, kas rada kadru komandu Wakeup un atgriež rādītāju uz rāmja, ja tur, varētu lūdzu punkts mani ar viņiem? arī ir tur viens RFID mikroshēma, kas nav kadru man, piemēram, ja es sūtu baits 0xDB, piemēram, mikroshēmas uzsāks wakeup secību. ir tur viens čips, kas var izdarīt? paldies jums tik daudz, lūdzu, man ir vajadzīga jūsu palīdzība, kā es esmu ļoti tuvu manam gradācijas projektu piegādes datuma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back