sawtooth LM324 ģenerators

I

ichibindigi

Guest
Sveiki visiem,

Im, izmantojot šo ckt, tās pamatā sawtooth ģenerators, izmantojot LM324.Tas darbojas labi.mana problēma ir tā, ka ckt nav oscilēt kad es ievadi 5,4,3,2,1 volti, bet naudas soda @ 6volts līdz 15V.@ 5,4,3,2,1 voltus ckt outs DC spriegumu.IVE mēģināja izmantot Šotkija diodes un samazina rezistoru vērtības, bet joprojām nav progresa / izmaiņas.

Tātad mans pēdējais variants ir mainīt opamp, got kādi ieteikumi par op amp es varētu izmantot, vēlams, ir tādas pašas pin konfigurācijas un var lietot darbojas ar tikai vienu piedāvājumu.PLZ palīdzēt

ichi

http://photobucket.com/albums/a176/ichibindigi/?action=view&current=sawtooth2.jpg

Es nevaru redzēt jebkurš komponents vērtībām, bet es domāju, ka problēma ir tā, ka ar mazāku piedāvājumu spriegumu, izlaides nevar izraisīt salīdzināšanai.Tas varētu būt tādēļ, LM324 produkcija ir par 1.5V zem piegāde dzelzceļu.Tātad, ja jūs varu to teikt, 3V, tad produkcija var tikai iet uz 1.5V.Ja salīdzinājuma ir slieksni ir lielāks nekā 1.5V, tad ķēde apstājas darbības.
Šis ir tikai viens iespējams izskaidrojums, kas nāk prātā.

Noteikt to, pamēģiniet izmantot LMV324, arī no Organizācijas, kas ir dzelzceļa-to-rail produkciju.Tai būtu jādarbojas līdz 2.7V.Pinout ir tas pats, tāpēc jums nav nepieciešams neko mainīt.
Divējāda versija ir LMV358.

R1 = 111.11Kohm
R2 = 205Mohm
R3 = 47Kohm
R4 = 30Kohm
R5 un R6 = 10Kohm
C1 = 0.3ľF

Labi, lai apskatīt salīdzinājuma: R5, R6 ražos VCC / 2 6 pin.
Lai salīdzinājuma slēdzis, jums ir nepieciešams nedaudz vairāk nekā 2.5V pie pin 5.Tā kā sprieguma šajā pin ir izejas spriegums dala pa R3, R4, jums:
Vpin5 = R3 / (R3 R4) * Vout ≈ 0,61 * Vout.

Tātad: 0.5 * VCC = Vout * 0,61 = (VCC-1.5) * 0,61

0,11 * VCC = 0,915

No tā minimālā VCC drošai darbībai ir:
Vccmin = 0.915/0.11 = 8.32V.

Tas nozīmē, ka jums ir laimīgs tas strādā 6V.
Atrisinātu vienādojumu tagad, lai redzētu reālo kritumu jūsu IC:
0,11 * 6 = xx = 0,66

Tas nozīmē, ka IC tu izmanto faktiski ir pilienu:

0.66/0.61 = 1.082V

Lai pārbaudītu derīgumu, šī, samazina spriegumu līdz svārstību apstājas un izmērīt izejas DC spriegumu.Būtu par VCC-1.082VTātad, izmantojot LMV324 man ieteica, kas ir piliens tikai 0.1V, var nodrošināt uzticamu darbību līdz:
0,5 * VCC = (VCC-0,1) * 0,61
Vccmin = 0.061/0.11 = 0.55V (teorētiskais ierobežojums)

Patiesībā, jūs varat teikt, ķēde darbosies līdz 2.7V, kas ir minimālais VCC norādīta LMV324.

Sveiki

IVE bijis, izmantojot ārpuskopienas apgriežot pastiprinātājs sasniegt 10Volts bet kad es izmantot DMM rakstīts 10V, bet kad es paskatos uz to osciloskopa sawtooth tiek apgriezts.kāds ir iemesls sawtooth tiek apgriezts?Im izmantojot differnt IC (IC2) cits LM324 w / piegāde 15V uz ārpuskopienas apgriežot to otrādi pastiprinātāju.par sawtooth ckt im, izmantojot dažādus LM324 kā labi.

ichi

faktiski tā uzsāk veikt kā ideāls smaili sawtooth vilnim.IVE nodot mainīgo rezistoru uz ārpuskopienas apgriežot amp ckt lai es varētu pielāgot tā gan R2 un R1.Tiklīdz es pielāgotu potenciometrs tā klipi pie tā sasniedz 9. Volti zīmehttp://photobucket.com/albums/a176/ichibindigi/?action=view&current=Drawing1.jpg

No pirmā acu uzmetiena, šķiet pastiprinātājs esat pievienojis klipi, jo pieaugums ir pārāk liels un tā barošanas spriegumu pārāk mazs, lai tas šūpoles augstāk.

Pirmkārt, jūs varat pārbaudīt, ievadi sawtooth ir pareizs?

Tad, lūdzu, pēc faktiskās DC spriegumu šo pastiprinātāju, ieskaitot ieejas sawtooth DC vidējo un barošanas.

Quote:

Pirmkārt, jūs varat pārbaudīt, ievadi sawtooth ir pareizs?

Es domāju tagad, ka pastiprinātājs ir izgriezumu.
Ja jūs jauda ir 15V, tad signāls var tikai sparā līdz aptuveni 13,5-14.v.Ja līdzstrāvas izejas spriegumu (kas mērīta ar DMM) ir 10V, tad signāls var būt tikai un 8Vpp amplitūdas.
Ja jūs mēģināt iegūt signālu ar amplitūdu lielāks par to, jūs saņemsiet izgriezumu.

Mēģiniet AC pāris pastiprinātāju.Izmantot dalītāju par ieejas, kas ir aptuveni 6V (padara regulējams).Tas centrs izejas ir DC spriegumu tā, ka produkciju varēs šūpoties abos virzienos, kas ļauj maksimāli amplitūdu 12 13Vpp.

Quote:

Mēģiniet AC pāris pastiprinātāju.
Izmantot dalītāju par ieejas, kas ir aptuveni 6V (padara regulējams).
Tas centrs izejas ir DC spriegumu tā, ka produkciju varēs šūpoties abos virzienos, kas ļauj maksimāli amplitūdu 12 13Vpp.

Arī ieejas.Just izveidot dalītāju ar diviem rezistoriem, lai iegūtu par 6V pie ieejas opamp.Tad barības signālu, izmantojot pietiekami liels kondensators uz to pašu ieejas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back