Saw filtra ieejas un izejas droseles

H

harihk

Guest
Hi All, Es nesen redzēju padome shematiski, kas ir sawfilter tajā. Tur bija 2 indukcijas spoles vienam pie ieejas un izejas sawfilter. var kāds lūdzu paskaidrot, kas ir mērķis šo Induktoru? Kā mēs noteikt šo rādītāju vērtību induktori, teiksim, piemēram, ja sawfilter ir frekvenču joslas platums 8MHz un centrālo frekvenci 44MHz? Jebkura palīdzība ir ļoti appreciated. Paldies hk

Šie indukcijas tiek lietotas, lai SAW filtrs pretestība ar vairāk vēlama vērtību. Es pasākums S parametri SAW filtrs sevi un tad ielieciet S parametru simulators un saskaņot to tur.

Hi toonafishy, vfone, echo47, paldies par atbildēm, jūsu atbildes un norādes bija ļoti noderīgi. jā, es varu pieņemt, ka atbilstības tīklu pie ieejas un sawfilter donot jauda ir kāda tieša saikne ar tās joslas platumu un centrālo frekvenci? Paldies vēlreiz, hk

Vislielākā ietekme ir uz amplitūda sprogoties in passband reakciju un amplitūdas / grupu kavēšanās noliekt pāri passband atbildi. Ja induktori ir noregulētas, lai mazinātu svārstības, un, lai iegūtu dzīvoklis atbildi pāri passband, tad visi citi parametri nonāks līniju (pieņemot, ka filtrs dizainers darīja darbu labi).

Centrālo frekvenci un joslas platumu, ko sniedzis SAW filtrs pati. Jums ir ļoti neliela ietekme uz šiem parametriem mainās in / out impedences. Saskaņošana vietā ir ļoti svarīga iekšpusē joslas sprogoties un ārpus passband vājināšanās, jo ļoti tuvu malām. Varat arī izmantot RFSIM99, kas ir pieejama bezmaksas net (tikai vienkāršu meklēšanu ar google). Mandi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back