savietotas līnija filtrs

R

rf100

Guest
Čau
I izveidojuši microstrip malas savienotas līnijas filtrs 5 GHz, ka joslas platums ir 300 MHz, ar 5 sadaļu par RT / duroid 5880, es izmanto filtru vednis mikroviļņu amata un tad noregulē izmēriem (garumu, platumu un atstarpes)
šķiet, ka mana filtru jutīgām nelielas svārstības, kas dimientions uz filtra
mana qustion ir, kā dizains filtra ir mazāk jutīga pret etching pielaides
Pateicība

Jums ir četras iespējas.

1.Marka joslas platumu plašāku lai vēlamo frekvences diapazons ir ar passband robežās etching kļūdas.

2.Izmantojiet apakšējā dielektriskā konstante materiāls.Tas palielinās izmēriem un kodināšanas kļūdas būs mazākā daļa no dimensijām.

3.Pamēģiniet kādu citu filtru topoloģija, kas varētu būt mazāk jutīga pret dimensijās.Es nevaru domāt par visiem, bet citi valdes locekļi var zināt no tiem.

4.Izmantojiet dārgāka ražošanas metodi, kas ir zemāka etching pielaides vai izmantot plānāks metāla (kas samazina ķīmisko kodināšanas laika un cenu samazinājums), un tad plāksnes biezums augšu.

Jums ir viena priekšu important variants izņemot uzpūtīgs minēts

pabeigt dizains, ļaujot ražošanas pielaides
dziesmu un valde materiālu, un analizēt, izmantojot Ražība analīze ...

Tad beidzot saņemsiet Component Jutīgums histogrammu gabali ..
izmantot Ražība optimizētāja (Dizaina centrs parametrs) veikt mazāk jutīgi ...
Jūtīguma analīze ir iegūti, pievienojot Ysens mērīšanas grafiku.

Par piemēru iet caur AWR uzstādīšana folder ...
AWR \ AWR2004 \ Piemēri \ Circuit Features \ Ražība Analysis \ Ku_Band_ECM.emp

Dažreiz jūs varat palielināt plaisu atstarpes ar skrūvēšanai apmēram ar filtriem / ārpus pretestība.Izmantojiet λ / 4 transformators pirms filtra, un vēl vienu pēc filtru.

Paldies visiem par jūsu idejām,
cita lieta, kad es mēra filtra apakšējā passband ir vairāk ievietošanas zudumu nekā augstāko passband, eventhough atgriešanās zaudējumu vēl labu "zem 15dB"
ir tas, ka normāla šāda veida filtri,

Attached ir piemērs par savietotas Line Filter sintēze un analīze, izmantojot AWR Mikroviļņu birojs ...
Kas liecina par tipiskām piemēram, par imitēts vs Mērīts atbilde ...
Es domāju, ka jūsu rezultāti izskatās OK! ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back