savienot vairogs

O

osmanpasali

Guest
čau,
mēs paredzēti elektronisko karti, kas tiek piegādāti ar DC adapteris (ti, drošības zemes savienojumu).karte ir kastē, un kaste ir aizsargāti.Es brīnos, kur man vajadzētu savienot vairogs?jo nav sazemējums.

Es esmu nedaudz mulsina jūsu jautājumu.

Ir jābūt zemes / zemes savienojums līdzstrāvas avota, kā pašreizējām vajadzībām atgriešanās ceļu.tas var būt, ka es neesmu gluži iegūt to, ko tu domā.

.

ir atgriešanās ceļš (GND), protams, bet es domāju, pasakot zemes ir trešdaļa no strāvas padeves avota: Phase Neitrāla zemi.DC adapteri dont ir sazemējums.cik es zinu vairogs tiek savienots ar zemi.

Čau,
Uz divām stiepļu AC savienojumos vienmēr ir problēma, no drošības viedokļa.Tā kā jums nav celt tieši augstsprieguma AC jūsu iekārtām, šis dizains sniegs drošību atkarībā no izolācijas charcteristics no adaptera transformatoru.Tie galvenokārt ir izmantotas iekārtas ar plastmasas korpusi.No ķēdes viedokļa, metāla kameras joprojām vairogs ķēdes no ārējiem iejaukšanās un savienojot to ar ķēdes punktā, piemēram, līdzstrāvas barošanas atgriešanās dotu to atsauci potenciālu, tādējādi novēršot to no capacitively injicēšana trokšņa vērā sistēmu, ja tur peld.

Sveicieni,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back