Savienojumu GSM tīklā, cik daudz kanālu atrodas vienā šūnā? gada w

A

anwer_sbh

Guest
Savienojumu GSM tīklā, cik daudz kanālu atrodas vienā šūnā? par PVA t tas atkarīgs? un kāda ir atšķirība starp kanālu un balss sakaru kanāla (platums katra), un cik balss sakaru kanāla var būt vienā šūnā GSM. Un cik daudz zvanu vienu šūnu GSM var handls.

Nu, GSM mobilo sakaru tīkla un kanālu skaitu uz vienu šūnu atkarīgs "klastera izmērs", ar ko tīkls ir konstruēts. M

1000 [/color] / 4 = 250 kanāliem. M
hi, kāda ir 1000 skaitlis u izmanto? cik es varu atcerēties, kanālu skaitu aprēķina pēc tam, zinot modulis izmanto, un, ņemot vērā BW "var būt vairāk nekā viens uzņēmums, izmantojot GSM" un šūnu lielumu un tai ir jāatbilst kvalitātes pakalpojumu par 2%, tāpēc ir atkarīgs no tā, cik daudz satiksmes ir gaidāms šūnu jomā (ti, statistikas measurments būtu jādara, lai redzētu paredzamo lietotāju skaitu katrā apgabalā un to iespējamās lietošanai, tad plānošana ir noticis) attiecībā uz

tā nav noteikta parametra. ja BS antenu darbu, pamatojoties uz 3 vai vairāk sectorized šūnu jauda (bez kanālu) būs rodas. uplink joslas platumu 20 MHz leju joslas platumu 20 MHz

safwatonline ir pareizs. No kopējā skaita pieejamo kanālu GSM sistēmā pieejamo kanālu operatoram ir atkarīga no frekvenču joslas platuma reizinājums tai ir piešķīrusi iestāde. M

tas ir atkarīgs no daudziem apstākļiem: cik pārvadātājiem (kanālu), pakalpojuma sniedzējs ir? frekvenču atkārtotas izmantošanas sistēmā sniedzējs izmanto? acctually, mums ir 124 pieejamu pārvadātājiem (kanāliem) "900 joslā" un 374 "1800 joslā". katrs pārvadātājs ir 8 laika nišas, dažas no tām ir kontroles kanāli, un daži no tiem ir balss kanāli. vienā šūnā sniedzējs izmanto kādu no pārvadātājiem, kā to dizaina frekvenču atkārtotas izmantošanas sistēmas. ja vēlaties uzzināt vairāk, es varu pastu jums jauku tehnisko ziņojumu.

GSM-800MHz joslā, 124 pārvadātājam sadalītas vienādi augšupsaitei un uz leju, lai neviens kanālu = 62 pārvadātāja ka mums ir n = 7 kopu ar vienvirziena antena, tāpēc nav pārvadātāju / šūnas = 6 8 mums 8 laika nišām katrā pārvadātāja, uz tos satiksmes plūsma nav kanālu uz vienu šūnu = 48 kanālu no erlang tabulas u var iegūt satiksmes erlangs. , protams, jebkura veida šķembu neviena kanāli ir dažādi, bet to pašu procedūru, un u var iegūt ne kanālu katrā atsevišķā gadījumā. Es vēlos man bija lietderīgi Mostafa

[Quote = correlator2006] GSM-800MHz joslā, 124 pārvadātājam sadalītas vienādi augšupsaitei un uz leju, lai neviens kanālu = 62 pārvadātāja Mostafa [/quote] Sveiki, Man ir pētījuši, ka, lai izvairītos no iejaukšanās vismaz pirmā un pēdējā, netiek izmantoti . im nav pārliecināts, bet ir arī citi pārvadātāji pa kreisi arī kontroles signāliem. ņemot vērā to, var vienu vai u MUSTAFA, veikt aprēķinus atkārtoti ???.. Uz Naveed

[Quote = Naveed Alam] [quote = correlator2006] GSM-800MHz joslā, 124 pārvadātājam sadalītas vienādi augšupsaitei un uz leju, lai neviens kanālu = 62 pārvadātāja Mostafa [/quote] im nav pārliecināts, bet ir arī citi pārvadātāji pa kreisi arī kontroles signāliem. Naveed [/quote] Kā Eng. Mostafa teica, ka ir divi laika nišas (par katru pārvadātāju), ir atstāti kontroles biti, plus ka jums jautāja par balss kanāliem .. BTW: Es domāju, ka starp "pārvadātājs" un "kanāls" atšķirība ir labi zināms, par jums .. paldies

[Quote = anwer_sbh] Jo GSM tīklā, cik daudz kanālu atrodas vienā šūnā? par PVA t tas atkarīgs? un kāda ir atšķirība starp kanālu un balss sakaru kanāla (platums katra), un cik balss sakaru kanāla var būt vienā šūnā GSM. Un cik daudz zvanu vienu šūnu GSM var handls [/quote] tas viss ir atkarīgs no tā, kā šūnas plānots.. Jūs vēlaties kādu kanālu, BCCH (apraides kanālu). un turpmākās kanāli ir pazīstams kā TKG. Viens kanāls ir sadalīts 8 timeslots. jo BCCH 0 timeslot izmanto apraides timeslot. parasti, būs 2 timslots izmantot signalizācijas (SDCCH). dažas pārslēdzams timeslots datu (PDCH). pārējie ir balss. Viens timeslot var uzturēt vienu zvanu. ceru, ka tas palīdz: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back