A
AntmanLFE
Guest
Hi. Tas bija tikai otro dienu es domāju, lai sevi es mīlu spēlēt ar mikrokontrolleru un bija pienācis pāri kuģa man bija salikuši kopā pirms vairākiem gadiem. Tas bija komplektu un man jādomā pārtrauca darīt kaut ko ar to, kā kods / pieslēgums bija pār manu galvu brīdī. Unfortunetly i dont ir kāds dokumentāciju, kas nāca ar komplektu. Problēma es esmu saskaras šajā posmā ir programmēšana mikroshēmā. Man bija USB sērijveida adapteri, bet beidzot uzzināju par forumiem, ka tas ir bezjēdzīgi, lai šim nolūkam. Es tad izliekts no veco zvērs, kas bija seriālo uz muguras un mēģināja izmantojot programmētājs piemēram IC-Prog ar JDM programmētājs bez rezultātiem, bet man ir sajūta, ka es varētu būt notiek nepareizā virzienā, un var darīt to patiešām nepareizi, tāpēc es domāju, es post par forumu šeit. Mikročips ir PIC16F877A I / P. Im nav pārliecināts, vai man ir nepieciešams atsevišķs programmētājs kā seriālā osta ir savienota ar MAX232 mikroshēmā uz kuģa. Jebkura ideja ir vai ieteikumi par to, kā es varu iegūt šo darbu?