savieno divus ģeneratorus paralēli vai sēriju

P

plusmartin

Guest
Hi! Es gribu, lai uzlādētu bateriju ar diviem maziem ģeneratoriem, kas griežas uz vēja enerģiju. Pie zemiem ātrumiem pāri ģeneratoru spriegums nebūs pietiekami augsta, lai pārspēt 12V akumulatoru, tāpēc es gribu, lai savienotu ģeneratorus sērijās. Kad ģeneratori spin ātrāk spriegums būs lielāks un katrs no tiem būs iespēja uzlādēt akumulatoru ar sevi. Es savienot tos paralēli, kad tas notiek. Man ir paredzēti vienkāršu circuit, lūdzu sniegt man jūsu komentārus [ATTACH = CONFIG] 74.772 [/ATTACH]

1. Lietošana FETs (vai relejs), jūs saņemsiet zemākas pretestības, kas uzlabos savu efektivitāti ... Katrs aktīvs BJT kritīsies ~ (0.2V * uzlādes strāva) vati, katrs. 2. Esiet uzmanīgi ar diviem ģeneratoriem sērijās. Jūs ierobežot sevi ar minimālo strāvu ražo starp pāri tiem. Jūs varētu apsvērt uzturētu tos paralēli un darbojas izejas caur buks / palielināt pārveidotāju. Tad jūs varat iestatīt savu izejas spriegumu precīzi un samazinātu jaudas zaudēja sērijā / paralēli komutācijas tīklam. Jūs nepieciešams palaist dažas simulācijas par efektivitāti gan dizainu, lai redzētu, kas varētu uzvarēt (man ir sajūta labi noregulēts SMPS varētu pārspēt raksturīgos zaudējumus sērija / paralēlo ģeneratora tīklā).

Paldies! releji bija mana pirmā izvēle, bet man bija bažas, ka viņi varētu pāriet pārāk daudz reižu, un galu galā Traucējums ... kā arī tie ir skaļš. Paldies par shematisks, es dabūt releji un izmēģināt to. Izmantojot konvertētāju arī izklausās lieliski, nedaudz vairāk elegants, bet arī sarežģītāka. Vai jums ir daži piemēri, ar izvēlēto daļām (induktori, cepures, diodes, uc). Vai es varu aiziet un nopirkt integrētu SMPS gatavs darbam?

Tāpat kā jūs teicāt, savienojot tos virknē ir labs dizains, jo tas ir efektīvs ar mazu ātrumu, bet lielā ātrumā tas nav droši. Es atbalstu tos savieno virknē bet pievienot sprieguma regulators, lai lielā ātrumā tas arī droši.

Paldies! releji bija mana pirmā izvēle, bet man bija bažas, ka viņi varētu pāriet pārāk daudz reižu, un galu galā Traucējums ... kā arī tie ir skaļš. Paldies par shematisks, es dabūt releji un izmēģināt to. Izmantojot konvertētāju arī izklausās lieliski, nedaudz vairāk elegants, bet arī sarežģītāka. Vai jums ir daži piemēri, ar izvēlēto daļām (induktori, cepures, diodes, uc). Vai es varu aiziet un nopirkt integrētu SMPS gatavs darbam
? Pārbaudiet TI / pilsoņa WebBench rīks. Tas būs jums dažādas iespējas, un izspļaut gatavs būvēt dizainu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back