savieno 2 microcontrollers

R

rateb

Guest
hi all, ist iespējams savienot 2 microcontrollers izmantojot UART. Pirmais ir 8052 MCU un otrais ir 8051 MCU. ja nav, var jūs laipni ieteikt komunikācijas protokolu par

Nav darīt to ar nosacījumu, ka attālums starp tiem ir īstermiņa problēma (vides trokšņa dēļ, utt.) Jūs varat arī apsvērt, izmantojot I2C interfeiss, jo tas ir izstrādāts tieši šāda veida pieteikumu.

thank u, lai atbildētu manu vaicājumu. attālums ir ļoti īss, jo tie ir uz plates. 8052 MCU būs enerģijas mērītāju un 8051 MCU ir, lai savienotu viedkarte ar sistēmu

8051 nonāk visas krāsas, daži līdz pat 3 UARTs. Kādu laiku atpakaļ es izmantoti SILABS 51 darbojas 25Megabits / s! Tātad zemākas frekvences nav problēmu.

Hi, ja abi darbojas pamatojas uz to pašu takts frekvenci, var panākt diezgan lielu pārraides ātrumu, parasti ārējo pulksteni / 16. Tas nav svarīgi, vai jūs izmantojat standarta baudrates vai ne, kamēr paziņojums ir tikai starp diviem santīmi uz jūsu kuģa. Tomēr, ja jūs izmantojat standarta baudrates, piemēram, 19.200 vai daudzkārtņi to jūs atradīsiet daudz programmēšanas piemēri. HTH, Bob www.mcu-related.com

Jūs varat pieslēgt vadības starpniecību UART.Even man bija saistīts ARM7 kontrolieri caur UART

Ja divu microcontrollers vienā PCB nozīmē, ka jūs varat izmantot UART, vai I2C. Bet mans ieteikums ir izmantot I2C. Šis protokols galvenokārt paredzēta kontrolieris interfeisu. tas būs viegli pārāk par 8051 un 8052. Regards, Anand.A

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back