saskarsme PC

H

husseinadel

Guest
HELLO

Es gribu saskarne mikrovadības ar datoru un apstrādāt saņemto signālu izmantojot MATLAB,,, i var izmantot PIC 16F877 ,,,,, lūdzu, ja kāds var dot man apmācība par to, vai apraksta, lai man, kā to darīt dažas detaļas tas būtu lieliski,,, es vēlos zināt, kā signāla saskarnes ar sērijas vai paralēli ostās, vai izmantojot USB

paldies

Pārbaudiet šādu vietu

http://cnx.org/content/m12062/latest/

Pirmais: Izlemiet, ko jūs vēlaties darīt tieši tā, un tad mēs mēģināt jums palīdzēt.

Hi,
USART comm par 16F877 ir viegli asit ir USART ostā.Just savieno TX un RX un izmantojot FW usart būtu taisni uz priekšu.CCS demo ir piemērs programmas USART un darbi 16F877.Nav problēmu to.Varat nosūtīt un saņemt datus datorā hyperterminal programmas.Jūs varat domāt par integrāciju ar Matlab nākamo.

ja u izmanto Matlab izmantot datus acqation tad u dont nepieciešamību mikrokontrolleru Pc paralēlo portu var izmantot kā ievades portu
8 bitu o / p
5 bit i / p

specifikācijas ir IBM PC paralēlais ports specifikācijas var atrast Matlan palīdzība datu acq, toolbox.

ja mikrokontrolleru izmanto kā PIC16F877 tad savienot pin RB6 RB7 uz TXD, RXd pin par seriālo portu, tad piekļuvi datiem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back