Saskarsme LM35 PIC 16F877A un noderīgi saiti uz PSP

P

promtech

Guest
Hi guys, esmu jauns uz pasaules mikrokontrolleru. Esmu, kam problēmas ar saskarsmi LM35 PIC 16F877A un es nevaru atrast nevienu bezmaksas apmācība vai citi noderīgi materiāli PIC Basic Pro (PBP) programmēšana. Es būtu ļoti priecīgs, ja kāds varētu palīdzēt. Paldies, gaidot

Laba vieta par PSP: www.rentron.com var savienot LM35 izejas signālu tieši no A / D pārveidotājs kanāli 16F877A vienu. I did, un tas darbojas labi. Izejas spriegumu (manā gadījumā no 0 līdz 1V, kur katrs 10mV izmaiņas atbilst 1 Celsija grādu izmantojot LM35DZ) no LM35 tiek konvertēta binārā divos reģistros (ADRESH un ADRESL), kas veido 10 bitu (1024 soļi). Varbūt jums vajadzētu darīt daži aprēķini atkarībā no jūsu pieteikumu.

Paldies par jūsu reply.DO tu domā es savienot ar LM35DZ Vout uz PortA.0 no PIC.If tas tā ir gadījumā, lūdzu, jūs varat parādiet man piemēru PSP kodu, kuru izmantojāt, pārveidojot analoge signālu ciparu un padomi es varu nosūtīt šo signālu datoru, izmantojot IS.

Par biginner kā tu es uzskatu, ka labāks variants ir izmantot ds1820. Tas ir digitālais termometrs, kurā jūs varat izmantot jebkuru pic, jo tā izmanto tikai 1 vadu komunikāciju. PSP arī programmas paraugā šai ierīcei.

Hi nomad13, Man ir meklējis DS1820, bet es nevarēju atrast nevienu pārdevēju un esmu palicis ar iespēju izmantot analog.pls jūs varat man palīdzēt post hex failu izmanto jūsu Lm35. Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back