saskarsme 5V LCD modulis ar 3.3V mikro

I

is_razi

Guest
hi tur, var kāds man palīdzēt interfcaing 3.3v uc (piemēram, ATXmega) uz 5V LCD neizmantojot sprieguma translator.is ir kāds, kas ir izdarīts before.is iespējams vadīt LCD modulis ar 3.3v loģika piegādi un 3.3v loģika ieguldījumiem. ja Jums ir pieredze par šo lietu, lūdzu, ļaujiet man zināt par to. paldies jau iepriekš.

arī tas atkarīgs no tā, kuru LCD .. Jums jāpārbauda lapas, es reiz padarīja darbu LM12864L tieši, bet jums nevajadzētu lasīt datus atpakaļ no LCD, lai padarītu komandu efective vai datu izvades, tikai gaidīt ... Dont READ STATUSS LCD!! Protams 3V3 buferis palīdzēs youif jūs pat pieļāvusi šo kļūdu ... vēlreiz pārbaudīt minum Augsta līmeņa lapas, (dažkārt ir 3v dažreiz ir 3.5V, kad tas 4v tas būs nestrādā ...) arī varat veikt līmenis tulkotājs viegli ar dažiem tranzistoriem, espacially ja jūs neesat gatavojas lasīt atpakaļ datus no LCD ... kā par rakstīšanas un lasīšanas no LCD? tikai līmenī, tulkotājs varētu palīdzēt ... vēlreiz pārbaudīt web ir divvirzienu līmenis tulkotājs ar vienu MOSFET pa solim ... tas nav tik grūti īstenot ...

Hi Dear Kurenai_ryu kas notiks, ja es izmantoju 3,3 zeners mikro sānu datiem read.i domāju, ka tas atrisinās datu nolasīšanas problēma. jūs varat man pateikt, lūdzu, ja es piegāde LCD modulis, izmantojot 3.3v tas strādās vai not.have esat darījuši before.sorry i am projektēšana PCB klāja, un es gribu būt pārliecināts par visu. thanks.

Sveiki, Nu, ja jūs varētu atbilst 3 v līdz 5 v ierīcēm tur nebūtu jebkādu vajadzību pēc tulka mikroshēmas ..? Vispirms pārbaudiet savu mikrouzņēmumu, kā tas neietekmē ievade pins, kas ir 5V toleranti - daži santīmi darīt ir tiem - kas varētu atrisināt jūsu izlasīt problēmu. Writing Jūsu lcd, nav iespējams pateikt, kā jums nav sniegt jebkādu informāciju par lcd jūs izmantojat. Ja tas ir 5V lcd tās parasti būs tikai palaist pie 5V, manuprāt, neliela pieredze, lai jūs tiešām ir nepieciešams zināms par aktīvu sprieguma tulkotājs iegūt 3V3 līdz 5V līmeni. Cita alternatīva ir izmantot mikro un LCD ar tādu pašu spriegumu, kas var būt vienkāršāks veids, kā ilgtermiņā, jo vairāk un vairāk LCD tiktu veikts par 3V3. http://www.microchip.com/stellent/groups/techpub_sg/documents/devicedoc/en026368.pdf

Pārbaudiet datu lapā LCD, ko tā saka. Ja datu pins LCD apsvērt loģika līmenis bija augsts 3.3V, tad pievienojiet datu pins tieši microcontroller.As cik elektroenerģijas padeve LCD ir uz to, ko jūs darīt, ir vienkārši izmantot 5V regulators un strāvas LCD, izmantojot šo 5V. Man ir darīts pašā veidā, un tas strādā labi.

Hi no 3V3 procesoru partija ir 5V tolerantu ostām un kurus var izmantot tieši pieslēgtas. Lielākā daļa 5V LCD darbosies arī pie 3V3 (tie kļūst nedaudz lēnāks - tas ir norādīts to laiku spec.) Parasti tie ir nedaudz negatīva kontrasta sprieguma, kad darbina 3V3, kas var būt mazliet traucējoši, lai gan ... Regards Mark [url = http://www.uTasker.com] www.uTasker.com [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back