saskarnes usb ostas serial port programmer

P

praveen2

Guest
čau

i have Serial Port programmētājs, bet manā klēpjdators tikai usb porti ir pieejamas
var kāds man pateikt, kā interfeiss usb ostas serial port programmer.

Čau,

Ja jums ir USB to Serial pārveidotājs kabelis pie rokas ir vērts mēģināt - tā nav kaut ko esmu mēģinājis.

Ja jūs neesat ieguvuši vienu vai nevar aizņemties vienu, es nepirktu no kā tas būtu gandrīz tādu pašu cenu kā uzbūvēt sev mazliet USB programmmer, kas jums tik daudz iespējas.

Skatiet šo ftopic358907.html un citi neseni līdzīgi pavedieni šajā forumā.

United77 arī darīt lo izmaksas gatavi vienība http://www.united77.com/products.htm

Jūs varat izmantot jebkuru gatavi USB sērijveida pārveidotājs IEEJAMĀS tirgus.Daži modeļi ir problēmas bieng atbilst programmētājs lietojat.Pārveidotājs minētie "wp100" izmaksas 500 / - Indijas rūpiju un ir īpaši paredzētas 89C programmētājs un izmantot to personiski bez jebkādām problēmām.Labu veiksmi

Paldies par atbildi

i ir bafo 810 usb sērijveida pārveidotāju.tas nedarbojas.

praveen2 wrote:

Paldies par atbildii ir bafo 810 usb sērijveida pārveidotāju.
tas nedarbojas.

pranam77 wrote:praveen2 wrote:

Paldies par atbildii ir bafo 810 usb sērijveida pārveidotāju.
tas nedarbojas.

praveen2 wrote:

čaui have Serial Port programmētājs, bet manā klēpjdators tikai usb porti ir pieejamas

var kāds man pateikt, kā interfeiss usb ostas serial port programmer.

Ir ļoti neliela iespēja, ka vispārēji pieejamu sērijas USB konverteri strādās jums, ja vien un kamēr programmatūru, jūs izmantojat nodrošina savietojamību pārveidotāja vadītājs.Pat tad dažreiz tas paradis darbu.

Otrkārt, programma, kas paredzēta darbam uz serial port nedrīkst parādīt atbilstību reklāmguvumu aparatūras pusē, jo atšķirības jaudas līmeņus divām ostām saskaņā ar operāciju.

Best of luck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back