Saskarnes 8051 LCD

X

xinya

Guest
Sveiki, es gribētu uzzināt dažas shēmas saskarnes Intel 8051 mikrokontrolleru ar LCD display.In manu projektu, LED nosūta signālu uz 8051, kas rada konkrētu rezultātu uz LCD display.Not 7 segmentu demonstrētu speciāli bet, piemēram, tiem, kalkulatori. Pls palīdzēt, ja, ja u ir kādas tīmekļa vietnes, kas var palīdzēt me.Thanks daudz. :)

Hi, Vai paskatīties tur: h ** p: / / www.8052.com/tutlcd.phtml * = t

Jums nav norādīts, cik ir LCD uzbūvēta. Kalkulators LCD bieži pasūtījuma LCD ar vai bez iebūvēta kontrolieris. Bieži kontrolieris ir HT1621, kas ir mikroshēmu līdzīgs RAM pieejami gan seriāls interfeiss, kas ļauj aktivizēt / izslēgt katras LCD segmentu (1 bit uz katru segmentu). Ja jums ir tikai stikls, bez iebūvēta kontrolieris, jums ir nepieciešams, MCU, kurās iekšējā LCD kontrolieris, vai jums ir jāievieto ārējā apstrādātāja, piemēram, HT1621 vai tamlīdzīgi. Atā. Paolo

Sveiki Es esmu darba XIAMEN redzes GDM060 LCD modulis un esmu pilnīgi sajaukt, kā to izdarīt risināšanā. : (Lūdzu, pastāstiet man reationship starp segmentiem un 6bit address.I nozīmē, kā piešķirt bitiem šiem segmentiem TIA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back