SAMPLE & HOLD SAR ADC

S

Syukri

Guest
Vai es varu saņemt par jebkuru priekšlikumu par to, kas ir labākais veids parauga un turiet circuit SAR ADC ...

Pašlaik es esmu, izmantojot komutācijas kondensatora ķēdē .... bet izmanto transconductance pastiprinātājs ...

Es gribētu par izmantot sprieguma amplifer vai nelieto pastiprinātājs visu ... bet tas ir imposible tuviem cilpa arhitektūra.

Thanks in advance

Sveiks

Do u ir references spriegums (bandgap) jūsu ADC, ja tā ir tad es ieteiktu u iet par CDS (korelē dubultās paraugu ņemšanas metodi).

sveicieni

Rezistoru neatbilstība ir atkarīgs AR (%. Um) parametrs

σ (ΔR / R) = AR / Sqr (W * L)

Tātad, tāpat kā MOS tranzistori, jums vienkārši ir palielināt platību, lai uzlabotu atbilstību.Tomēr, saskaņošana parametrs AR ir dota cieši novietoti ierīcēm.

Tādējādi 0,001% nav iespējams integrētās rezistori (varbūt izņemot tos, kas apstrādāts ar lāzeru).0.001% ir vāji sasniedzama ar integrētu MIM kondensatori.Pievienots pēc 8 minūtēm:Sorry, manu iepriekšējo pastu bija reffering uz citu tēmu.

S & H ķēdēm, kuras var būt tieši integrēti AAK dažu maksu pārdales SAR ADC.

Faktiski kopējie kapacitātes un kondensatoru masīvu darbojas kā paraugs kondensatora iegūšanas laikā.Vienīgais MOS switch savienots ar VIN ir pietiekams, lai parauga signāls kondensatoru ir array's bottom plate.

Laikā pārveidošanas maksa pārdala ar dichotomic algoritmu, tā ir, lai iegūtu vēlamo izejas kodu.

Tādā veidā jūs var nomākt veltīta pastiprinātājs par SH shēmu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back