samazināt subtate pretestība izkārtojums

S

sonica

Guest
hi i am jauni, izkārtojumu, var kāds man pateikt, kāpēc mums ir samazināt pamatnes pretestības

izmantot rinda (s) kontaktpunktu savienojumu ar gnd

Par digitālo dizainu, mēs ceram substate piesaistīt VDD / GND. Tomēr, ja substate ir liela pretestība, ir IS-drop no labi pieskarieties ierīces taras mezglā, kas radīs ķermeņa ietekmi un ietekmi uz ierīces darbību.

Lai novērstu latchup problēma mums gribētu būt mazāk pamatnes izturību attiecībā uz īpašu MOS.

hi, ja būs votage kritumu atņem tas var izraisīt fiksatoru uz augšu vai uz ķermeņa iedarbības vai Drain inducēto spriegumu pazeminošā problēmu. tāpēc ir nepieciešams, lai saglabātu atņemt pretestība mazāka, lai novērstu šo nevēlamo efektu. Viens veids, kā samazināt atņemt pretestība ir augsts dopinga atņemt, bet šādā veidā leackage pašreizējā problēma palielināsies tāpēc nav recomanded. Vēl viens veids, kā to darīt, ir tik daudz kā pieskaroties. Lai gan es neesmu pārliecināts, bet daži uzņēmumi izmanto increamental dopinga profilu atņemt to sasniegtu, vai silīcija izolatoru es domāju, ka hiph dopinga darbosies, kā tur vairs nav no leackage pašreizējā kā ierīce ir ieslēgta izolatora slānis cēlonis. HTH.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back