Salīdzināt analogās ieejas, kas PIC18F452

S

Stavros84

Guest
Sveiki, es gribu, lai dotu analog ieguldījumu pic18F452 ar temperatūras sensoru un potenciometru. No līknes analogo ieeju es atrast vienādojumu. Pēc tam es atrast apgriezto šo vienādojumu, un es saglabās to pic. Un visbeidzot es gribu salīdzināt ieejas signālu ar rezultātu apgriezto vienādojumu un uzglabāt to uz ārējo atmiņu un pēc tam nosūtīt to uz DAC. Vai kāds zina, kā es varu salīdzināt?

Jums ir jābūt lūdza mazliet skaidrāks .. Es ceru, ka jūs jau esat atraduši atbildi ..

Hello exnol Es gribu, lai kaut ko līdzīgu [url = "http://www.anadigm.com/_doc/DB0223009-U210.pdf"] šajā [/URL] (sk. 1. Lapu) Es mēģināšu vēlreiz, lai atrastu risinājumu ar tiem uzskata, ka es izlasīju šajā mājas lapā un, ja es nebūs atrast risinājumu, es centīšos izskaidrot labāk.

Tas ir vairāk programmēšanas problēmas, nekā analog, es būtu varējis iedomāties. Jums ir ADC ar PIC, lai jūs digitalizētu, un nu aprēķina nepieciešamo jaudu vai izmantot uzmeklēšanas tabulu. Jums būs nepieciešams ārējais DAC produkciju. Keith.

Hello Keith Jā man ir ADC ar PIC tāpēc es digitalizētu analogo ieeju un aprēķināt ar pic apgrieztā ievades signāla. Es glabāt produkciju tabulu un es to nosūtīt uz ārēju DAC produkciju. Kaut ko līdzīgu piemēru [URL = "http://www.anadigm.com/_doc/DB0223009-U210.pdf"] link [/URL]. Man ir veikti daži testa šodien. Es domāju, ka tas strādā, bet ar daudz problēmu. Izejas nav trīsstūra, piemēram, interneta portālu ar 3 skaitli, vai arī nepatīk šis skaitlis 6. Es padarīt testi rīt. Varbūt man ir problēma, kad es veikalā (izņemot izlaidi pic) pie uzmeklēšanas tabulu.

Mēģiniet vienkāršu uzmeklēšanas tabulu pirmās (taisne ar slīpumu, -1), tā būs vieglāk atkļūdošanas. Keith

Labi Keith thank you very much. Šeit ir no rezultātiem, man bija jāņem šodien foto. [PIEVIENOJIET = CONFIG] 53856 [/PIEVIENOJIET]

Tas ir grūts, lai būt pārliecināti par to, ko es esmu faktiski meklē, bet jums šķiet, ir taisni par pirmo ceturksni viļņiem - ir tas, ka tas, ko jūs gaidīts? Keith

Es domāju, lai tā būtu taisna līnija (pa diagonāli), piemēram, pirmajā ceturksnī, vai tam vajadzētu būt mazie soļi, piemēram, [url = "http://www.anadigm.com/_doc/DB0223009-U210.pdf"] skaitli 6 [ / URL] Es nesaprotu, kāpēc pēc tam, kad pirmajā ceturksnī tā iet uz leju līdz 0 voltu un atgriezties, lai turpinātu līniju. Šis domāju, ka es centīšos atrisināt rīt. Man bija jautājums, ja tas būtu vajadzīgs kondensators (varbūt starp analogo ieeju un pic), lai atrisinātu problēmu. Tāpēc es veikt dažas pārbaudes ar kondensatoru

Tas izskatās vairāk, piemēram, programmatūras problēmu ar mani. Keith

Es doties tagad to pārbaudīt. Man bija bail, ka varbūt bija programmatūras problēmu. Varbūt pēc gada pirmajā ceturksnī (no līnijas), nav glabāt visas vērtību uzmeklēšanas tabulu. Tātad, ja dažās pozīcijas adrese lookup tabulas tā nav veikalu neko (tāpēc mums ir 0 volti) tā varbūt tas būs iemesls, ka tā iet uz leju līdz 0 voltu un atgriezties. Liels paldies Keith par palīdzību

Es neatradu risinājumu vēl. Es pārbaudīt vēlreiz kodu un potenciometrs, ja tas strādā labi. Varbūt potenciometru "izlēkt" dažas vērtības (piemēram, no 2,3 voltu iet Volt 2.6), tāpēc varbūt tas tāpēc, ka man ir šī grafika. Man ir veikt aprēķinu programmā Excel un es uzskatu, ka no apgriezto produkciju, "izlēkt" dažas vērtības (piemēram, no 2.3 iet uz 2.6). Tātad šis ir iemesls, ka man ir šī grafiskā jo dažos adrese lookup tabula nav veikalā neko. Es nezinu, vai es varētu darīt kaut ko par to. Beidzot es atrast risinājumu. Tas bija programmējams problēma. Paldies, ka Keith par palīdzību

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back