Salīdzinājums starp hierarhijas pārbaude un saplacināt pārbaude

H

henrywent

Guest
hi there, Es bieži dzirdu cilvēkus sakām, ka priekšrocība Calibre pār Dracula tās hierarhiska pārbaudes funkcija. Dracula var darīt tikai saplacināt pārbaudi. Bet, kas uz zemes ir hierarhiska pārbaudīt? Salīdzinājums starp hier pārbauda un saplacināt pārbaude būtu labāk, paldies jau iepriekš! Attiecībā, henry

i guess jums ir saplacināt izkārtojumu pirms to darīt KDR Drakulas? kalibrs atzīst pcells, varbūt tas ir ko tas nozīmē? Dracula ir diezgan novecojis tagad nav tā? i havent redzējis PDK nesen, kas atbalsta Dracula (prātā, jūs, es esmu tikai studē ic dizains par pēdējiem 3 gadiem).

paldies par jūsu tūlītēju atbildi, oermens! Bet es tikai nepieciešama sīkāka informācija par šo tēmu ...

Hi, Calibre var ārstēt pārbaude (LVS / DRC / ERC ...) in hierarhiju vai saplacināt režīmā, kas vēlaties, nevis Dracula tikai saplacināt režīmā. Calibre palaist laiks hierarhijā režīmā ir īsāks par saplacināt režīmā, jo tās lieto vienu reizi dienā, kad apmierinātu pašu šūnu vārdu izkārtojumu. In Calibre hierarhijā režīmā varat izmantot opciju-hier (noklusējums ir pati šūna izkārtojums vārds un shematisks tiks automātiski versus), vai elementārparaugu ar-hcell {hcell_filename}, lai pārbaudītu sarakstā šūnas, kurā vēlaties pret slānī / netlist. : D

Hierarhiska pārbaude jums palīdzēs atkļūdot LVS ziņojumu, jo tas karogs (vai tas būtu karogu) katra kļūda parādās, kas bloķē. Piemēram, ja jums ir bloķēt, kurā bija daži 3-4 mazajiem blokiem hierarhiskā pārbaude tiks atrodat kļūdas esošās iekšpusē jebkuru sub-block. Esmu bijis, izmantojot gan Calibre un Dracula. Kalibrs ir liels plus apstrādes laiks. Tagad es esmu, izmantojot Hercules, kas palīdz samazināt atkļūdošanas laiku, kas ir hierarhiska pārbaudes rīks. Cristina

Sveiki, No ilgu pieredzi ar back-end pārbaudes es varu teikt, ka kalibru ir labākais jebkad Paldies best regards, Rania

kad vienā kamerā tiek ievietots vairāk nekā vienu reizi H šūnu vislabāk ir skaidrs LVS.Calibre darīt vislabāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back