salīdzinājuma inverter posms

I

izgudrot

Guest
Hi,

Ja es noņemt invertora posms (sarkanā krāsā), rezultāts būs apvērstā pozīcijā.ti, ve līdz ve un-ve līdz ve.

Tomēr, mans pārejošs laiks arī cieš.kāpēc ir tā, ka tā?
Es esmu mēģinājis melodija atlikušo tranzistori, kas iegūtas labāk pārejošas laikā, bet nebija veiksmīga.

Vai visām zināmajām viens kāpēc?

Atlikušais invertora posms dod lielu izejas kapacitātes OTA stadijā.Parasti tranzistori pirmās invertora posms (pēc OTA) ir mazie izmēri, jo tie dod mazu produkcijas kapacitātes attiecībā uz OTA (mazāk izplatīšanās kavējuma) un mazāk šķērskoks pašreizējo (klusākiem).
Tas ir labāk u, lai ievietotu additition invertoru, kas ķēdē.Kā noteikums īkšķis veikt tranzistors lielumu nākamajā invertora posmā 3 reizes lager.
Vispār optimāls skaits invertora lietošanas ķēdes atkarīgi no ieejas un izejas kapacitātes N = ln (Cout / CIN).
Ideāls pārejošas perfomance par joprojām laiku salīdzinājuma var iegūt, izmantojot atgriezeniskās saites pašreizējās salīdzināšanai pie OTA produkciju.
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=600062 # 600062
Skatīt 00568838.pdf p.708 sniegt atsauksmes pašreizējā salīdzinājuma piemērs
Sveicieni.

DenisMark rakstīja:

Atlikušais invertora posms dod lielu izejas kapacitātes OTA stadijā.
Parasti tranzistori pirmās invertora posms (pēc OTA) ir mazie izmēri, jo tie dod mazu produkcijas kapacitātes attiecībā uz OTA (mazāk izplatīšanās kavējuma) un mazāk šķērskoks pašreizējo (klusākiem).

hi!

Es domāju, ka salīdzinājuma produkcijas nedos Jums rit pilnā sparā, kā jums nepieciešams, lai ciparu loģiku.

Piemēram, ja enerģijas piegāde ir 3.3V, lieljaudas varētu būt ap 3.0V un zemas produkcijas varētu aound 0.3V, tāpēc jums ir nepieciešams vispirms invertoru, lai salīdzinājuma izejas kļūt pilnā sparā.Un otrais invertoru tiek izmantoti, lai vadīt slodzi.Ja slodze ir liela, Jums ir jābūt daži invertori, kas kaskādes kopā vadīt lielu slodzi.

gan invertors radīt kavēšanos jūsu ķēdē.var arī darboties kā buferis.pievienot dizains spec turpmākai apspriešanai.ir, ir attiecības ar savu pārejošu laiku (apgriezties likme, kavēšanās iemeslu laiku samazinās laiks uc)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back