Saites uz dažādām Opnet konsultācijas un materiāli

L

lover

Guest
Sveiki, ja kāds ir apmācība par opnet lūdzu post to šeit thanx

Čau Es esmu plāno darīt manu pēdējo yr B. Tech projekts Opnet. Es gribēju zināt, vai opnet nodrošina šādas funkcijas: 1. Importēšana no MATLAB. 2. Mezgli ir programmējams (ti, ja īpašums ir jāpievieno to var pievienot, rakstot kodu) 3.. New mezgli var definēt. 4. Laika apstākļi var simulēt. 5. No mezglu īpašības var tikt mainīts laikā Runtime (piemēram, atkarībā no satiksmes tīklā) 5. Tīkls var saturēt dažādu veidu mezglu un tās var savienot. Lūdzu, palīdziet man. Es esmu jauns, lai šajā jomā. Paldies jau iepriekš.

Hi, I uzstādītas opnet modelētājs 14,5 manā pc. Es nevaru braukt ar programmu un apskatīt simulācijas rezultāti arī plz padomu, kā uzstādīt vc + + un kāda veida versiju, ir nepieciešams, lai palaistu simulāciju. Paldies jau iepriekš Indijas Elango

i uzstādītas visas lietas, bet es nevaru spēj simulēt projektu sakarā ar VC + + uzstādīšana. guide man, kā uzstādīt VC + +, lai atbalstītu opnet veidotājs ..

hi i am vajadzīga opent simulators manā project.so PLZ palīdziet man un ļaujiet man zināt, kā installl ...... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 27 minūtēm: [/color] [/size] plz informē ... wat ir sistēmas prasības opnet simulators un to, kā instalēt un palaist to

Ko visi dažādu veidu maršrutēšanas protokoliem (tāpat kā īsāko ceļu, attāluma vektors, Link valsts uc) var īstenot opnet.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back