saikni starp zemi un subtrate

H

hellotxn

Guest
I use GeSI BiCMOS 0,35 process, lai izstrādātu dažus ķēdē. Es jūtos apjucis savienojumu starp komponentu subtrate un zemi. Kāds man pateikt, ka es protestu conncet subtrate ir npn vai MOS transitor uz zemes. bet kāds man pateikt, viņi to nedarīja. Es gribu zināt, saikni starp zemi un subtrate ir nepieciešams vai pēc izvēles. Un kā zināt, kāda veida subtrate, kas jaunāki par tipa tranzistors. Paldies!

[Quote = hellotxn] I use GeSI BiCMOS 0,35 process, lai izstrādātu dažus ķēdē. Es jūtos apjucis savienojumu starp komponentu subtrate un zemi. Kāds man pateikt, ka es protestu conncet subtrate ir npn vai MOS transitor uz zemes. bet kāds man pateikt, viņi to nedarīja. Es gribu zināt, saikni starp zemi un subtrate ir nepieciešams vai pēc izvēles. Un kā zināt, kāda veida subtrate, kas jaunāki par tipa tranzistors. Paldies [/quote]! Pamatnes veida, ir svarīgi. n tipa savienojumu piegāde, p tipa savienojumu vietas

Substrāts, visbiežāk subtrate ir lighly leģēti P tipa pamatnes jautāt fab ko tyoe tās izmanto. N tyoe substrāts nav bieži, jo tas ir dārgāk .. N-Nu difundē substrātā (lieto p tipa ierīces, kas saistīts ar piegādes / signālu) un NMOS iekārtas ir savienotas ar P pamatnes, kas ir pamatota .. Substrāts ir vienkārši p veida izplatīšana savienots ar P tipa pamatni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back