sagrozīšana analīze - IICP un IIP3 degradācija

U

uzay1983

Guest
Hi guys;

Es esmu projektēšana LNA, ka ir divi posmi.darbības frekvence ir 2GHz.

Man ir problēma ar pievienojot otro posmu.Pirmais posms ir kopīgs avots, un otrais posms ir kopīgs avots too.Tas nozīmē, ka es esmu amplifiying ieejas spriegums ar kaskādes divi kopēja avota stadijā.

Tomēr, kad es varu pieslēgt otro posmu, linearitāti LNA ir pazemojoši tik daudz.

Es cenšos saprast nelineārās īpašības otrā posma.

posms linearitātes amplifing atkarīgs no:

avots pretestība (vai iekraušanu posms sekas iepriekšējo)
slodzes izturība
nobīdes
gabarītaugstumu tranzistors

Tas ir patiešām interesanti, ka 1dB ievade krustošanās punkts pazemojoša dramaticly.(Ne tikai IICP, bet arī IIP3 utt. Vai ir iemesls, kādēļ ir lavīnveida pazemojoši linearitāti vai var kaut ko nepareizi?

Varbūt es neesmu nepareizi, jo FET ierīcēm ieejas pretestība pie vārtiem ir ļoti augsts (secībā MegaOhms), lai, kad jūs plug aizplūšanu 1. Stadijā vārtiem 2. Vienas jums "piekrauts", tā kā pats minēti.Šajā brīdī, jo tas ir kā trans-pretestības ierīces galvenās īpašības ir mainījušās.

Jūs varētu pievienot papildu informācija par jūsu tranzistors, varbūt, ja tas ir pieejams nelineārs modelis varam ieviest to simulators un dalīties daži citi rezultātus.

BR.

Viena lieta, jums nav konta bija Power dodas uz
Otrajā LNA (vai Amp).Vai jūs pārliecinoties, ka otrais amp nav
ir vairāk nekā brauc?Kas būs nogalināt jūsu IP3.Arī jūs esat interstage atbilstības
vai izejas amp1 tiek saskaņota ar 50Ω tad saskaņošana ar Amp2?

Vai jums atbilst ampēri uz mazāko troksni, max peļņu, Max menca, vai platjoslas ....?
Vai jūs modelētu S-parametri?

Patiesībā, es cenšos projektēšanas divpakāpju LNA, lai saņemtu lielu pieaugumu.Tad es attieksies atsauksmes par ieguldījumu saskaņošanu, kā arī tas uzlabos manu linearitāte.Tāpēc

man linearitātes pārbaudei LNA atklātā cilpa pirms pieteikšanās atsauksmes?Cik daudz es varu sagaidīt linearitātes sniegumu no LNA.ja cilpa pieaugums ir augsts darbības joslā, tad linearitāte tiks uzlabota ar atgriezenisko saiti.

maksimālais ieejas signāls ir-25dBm.Es biju mazliet sajaukt par to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back