saņemt piecus bytes no viena baita datu kopne vienā clock ciklā

• Thread starter rakesh_aadhimoolam
  • Start date
R

rakesh_aadhimoolam

Guest
čau,
Man ir viena baita ievade autobusu,
Es vēlos saņemt 5 bytes stājas masīvu 5 baiti vienā clock ciklā.
Vai kāds lūdzu man pateikt, ja tas ir iespējams saņemt vairāk nekā vienu baitu stājas masīvs baitu vienā clock ciklā only.
ja jā, nekā to, kā rakstīt VHDL kodu pats.

Jūs varat divreiz pārraides ātrumu par pašu autobusu, izmantojot DDR (double datu pārraides ātrumu).Bet tas ir iespējams iegūt piecas reizes palielināt datu pārraides ātrumu, bez citu pulksteni.

Ļauj pieņemt, ka jums ir standarta pulkstenis (system_clock), kas sinhronizētu datu pārraide uz Jūsu baitu mēroga autobusu.

have period T
then we have to use another clock which period = T/5.

Ja šī system_clock
ir periods T
tad mums ir jāizmanto vēl pulksteni kura laikā = T / 5.

Jūs varat izmantot PLL bloki frekvences vairošanos.

maksya wrote:

Jūs varat divreiz pārraides ātrumu par pašu autobusu, izmantojot DDR (double datu pārraides ātrumu).
Bet tas ir iespējams iegūt piecas reizes palielināt datu pārraides ātrumu, bez citu pulksteni.Ļauj pieņemt, ka jums ir standarta pulkstenis (system_clock), kas sinhronizētu datu pārraide uz Jūsu baitu mēroga autobusu.
have period T
then we have to use another clock which period = T/5.
Ja šī system_clock
ir periods T
tad mums ir jāizmanto vēl pulksteni kura laikā = T / 5.

.

Es domāju, ka vienkāršākais risinājums ir izmantot 40 bitu Bus.

I'd sadalīt šos 8 bitos into 4 bitu datu kopne un 4-bit skrubināt adrese autobusu.
Uz avota pusē es gribētu sākt nodošanu, par zemāku skrubināt no pirmā baita 0 adresi.
Tālāk es lūdzu sūtīt augstākās skrubināt par pirmo baits ar adresi 1 un tā tālāk.
No saņēmēja puses es vēlētos izmantot šīs adreses, lai varētu virzīt saņemto datu manu masīvs.
Sensing izmaiņas adresi, kuru var atjaunot sūtītāja pulksteni.

Vai .....
Jums pat nav nepieciešams adresi, autobusu, ja nosūtāt kas noteikta pasūtījuma informāciju.
Tikai izmantot vienu adresi līniju pārraidīt Jūsu sūtītājam pulksteni.

That's it.
Jautājums ir, ja jūs varat palielināt jūsu autobuss ātrums pieckārtīgi.

Regards, yego

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back