s2p Lietas pamatā ADS modeļiem

D

DumbEngineer

Guest
Hi all,

1) Vai kāds ir pieredze ar ēkas ADS simulācijas modeļus, izmantojot s2p datus?

Es to izmēģināju meklēšanu, bet es nevarēju atrast neko, kas attiecas uz manu problēmu.

Es cenšos izveidot rezistoru modelis pamatā s2p failu, bet man ir nepieciešams zināms norādījumus.

2) Mans otrais jautājums ir, jūs varat mainīt pretestību vērtības modeli, kad tas ir radīts ... vai visi ir noteikti parametri?

Es joprojām izmantojot seno versiju ADS (ADS2001), tāpēc es nezinu, ja pašreizējās metodes, kas izmantotas, lai radītu ADS modeli, joprojām attiecas uz manu versiju.

Paldies jau iepriekš!

Tātad, jūs vēlaties izveidot pielāgojamiem ekvivalents ķēdes modeli, nevis izmantojot s2p datus tieši?

Nu, es uzminēt Es gribu labāko no abām pasaulēm.

Es vēlētos izmantot s2p datus, bet tomēr ļauj lietotājam noteikt R vērtību.

Šī ir situācija ...Man ir labs s2p rezistoru fails 50 omi reģistrēti līdz 20GHz, bet man ir klients, kas vēlas redzēt, kā mūsu rezistori uzstāsies ar vērtību 120 omus.

Ko es gribētu darīt, ir izveidot modeli, kas izmanto / atsauces s2p failu, bet ietver mainīgu DC pretestību, ja iespējams.

Baidos, tas nav tik vienkārši.

SNP faili ir "statisku", bez parametriem.
Pastāv dažādas failu ADS tipa sauc MDIF kas var veikt virkni S-parametri dažādu parametru vērtībām, lai to būtu iespējams apvienot mērījumiem vienā failā.ADS varēs interpolēt robežās parametru diapazonā, ja nepieciešams.

Jūsu pretestība, es ceru, ka parasitics nedaudz atšķiras starp 50ohm un 120ohm veidu.Šī iemesla dēļ es nedomāju, ka jūs varat veikt 50ohm datus un iekniebt sērijas rezistences ADS bez pielāgojot parasitics.

Tas bija tas, ko es sākotnēji bija aizdomas, bet man vajadzēja kādu, kas ir zinoši, lai apstiprinātu.

Paldies par jūsu laiku un palīdzību.

Ja lineāro ekstrapolāciju veic, atbalsts ir ļoti precīzi modeli pretestība, es domāju, ka ir iespējams

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back