S21 dielektriskā stieņa antenas rāda vilnīšus CST simulācija

L

lkminz

Guest
Sveiki, Man ir strādājuši par dielektrisko stieņu antenas. Lai pārbaudītu tiesības saņemto antenas i ražošanu divas dielektrisko antenu no attāluma un mērīja S21. Es lietoju CST 2010 par simulāciju. The S21 reakcija iegūst wrt biežums nav gluda līkne diezgan pārāk daudz ripples ir tur atbildi. skaitlis atbildes tiek pievienots šeit. Es gribētu saprast, tas ir tāpēc, antenas parametru vai kādu simulācijas parametru noteikšanu CST? lūdzu, palīdziet man saprast, kas izraisīja nav gluda uzvedību. Ar cieņu, lkminz

Jums nav pateikt, kāda antena šķirtība. Ja tie ir pārāk tuvu, jūs saņemsiet vairākus refections starp tām un kas varētu izskaidrot savu rezultātu Oedt

Es piekrītu oedt, bet, lai atbrīvotos no šīs ietekmes jums vajadzētu likt antenas, kas attālināti. Tas var kļūt milzīgs izaicinājums CST ziņā acu šūnās. Jums vajadzētu darīt savādāk un raksturotu antena ar antenas simulācijas: Far lauka plakanus viļņu starojums modeļus 3 Ludwig koordinātes ir ļoti noderīgi, piemēram. Tādā veidā jūs varat gūt directivity. Ar plakanu vilnis starp abām antenām izplatīšanās ir mācību grāmata materiāls.

thankyou ļoti daudz palīdzību es sapratu, ka tiešām sprogoties atbilde ir saistīta ar atspoguļojumu signālu vai nu iekšējo vai ārējo. Jo tagad es zinu iemeslu es esmu darba, lai samazinātu šo efektu, pateicoties visiem par atbildi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back