S Parametri Ieteikumi

C

Catalyst

Guest
Sveiki visiem, es esmu cīnās ar jēdzienu S parametru. Ļaujiet man tikai paskaidrot, kur mana galva ir pie pirmās. Man ir veikuši S11 mērījumus Antenas, lai atrastu VSWR, pretestība ... utt .. Kad es izvadīt datus uz diska es esmu pa kreisi ar datu failu, kas ir 2 2 kolonnas datus. 1. Ko šie dati atbilst? 2. Kā es varu pārveidot tos VSWR / Pretestība sevi? Var kāds lūdzu notīriet šo up? Paldies par jūsu laiku Cat :)

Es domāju, ka jūs izmantojat tīkla analizatoru jūsu S11 mērījumiem, vai ne? Tādā gadījumā, ja esat žurnāla cik lieli formātā, tad divas slejas atbilst frekvencei un žurnāla apjoms. S11 nozīmē, ka jūs raidot ar port1 un mērot atstaroto jaudu ostā 1. Tātad otrajā ailē ir attiecība atstarotās strāvas krītošā jaudu, kas izteikta dB.

Lūk piemērs, kas izvirzīti no datni sāktu, 6.46E-01, 7.40E-01 6.47E-01 un 7.38E-01 6.48E-01 un 7.37E-01 6.50E-01 un 7.35E-01 6.52E-01 , 7.35E-01 6.54E-01, 7.34E-01 6.55E-01, 7.31E-01 6.56E-01, 7.30E-01 6.58E-01, 7.30E-01 ......... ...... joprojām kā tik

Lai atrastu pretestība, tikai mainīt formātu uz VNA lai smith chart. Tad jūsu teksta fails saturēs trīs kolonnas, frekvences, R un X. Līdzīgi mainīt formātu VSWR un jūs saņemsiet 2 slejas-freq un VSWR

Katalizators parasti Spar ir izteikti formātā punkta kritērijs) ar vienkāršu sapratni. Tas nav jūsu lieta. Varbūt jūs izmantojat ATE, tāpēc jums vajadzētu apskatīt lietotāja rokasgrāmatā. Jūs zināt, ka, tikai skaita pāris, nevar izprast, nezinot, ko viņi pārstāv. Mazz Man ir darīts ātri Google meklēšanu, un formātu jūs rādīt šķiet ba daļu no CITIfile, sk http://students.engr.scu.edu/ ~ yc.../ url] (tiešām gabals agilent ADS palīdzību).

Hi all, Paldies par komentāriem. Man ir suspision dati varētu būt S11 parametri. Do not S parametri ir lielumu un fāzi, kā arī? Kā man būtu pārvērst tos pretestība? Ar cieņu Kaķu

Mēs varētu mēģināt uzminēt to, ko heck jūs darāt. Bet tas būtu labāk, lai jūs varētu izlasīt rokasgrāmatu, iekārtas jūs izmantojat! Ja es būtu uzminēt, pirmā kolonna būtu reālā daļa S11, un 2. kolonna būtu iedomātu daļa S11. Mazliet neparasti, bet jūs varētu nejauši programma jūsu rīku, lai parādītu, ka.

Gadījumā, ja šie patiesie un Imaginery daļas S11 Parametri .... cik tas viens varētu pārvērst tos Pretestība (Real un Imaginery) sastāvdaļām? Es domāju no teorētiskā viedokļa, nevis ar iestatījumiem uz mašīnas. Galvenā problēma es cenšos iegūt visā ir tas, ka es nesaprotu saikni starp pretestības un S11 vērtībām. Žēl nav skaidrāks. Ar cieņu Kaķu

Hey Katalizators, Jūs varat atrast konversijas formulu Pozar grāmata. Ja Jums ir analizēt jebkurus bibliotēka būs tiem. Vai u gremoklis arī google to. Off augšpusē manu galvu, es gribētu domāju, ka jūs varētu būt konvertēt uz ABCD un pēc tam līdz Z parametriem. Tāpat kā es teicu, Pozar uzskaitīti šīs formulas titullapu viņa Mikroviļņu Engineering grāmatas. Ciktāl starp S parametriem un impedane savienojums ir bažas, ja pretestība, kur signāls tiek ievade netiek saskaņota, jūs saņemsiet lielāku par S11 vērtību norāda signāla zudumu. Tas būtībā nozīmē atspoguļojumu signālu, jo uz pretestības neatbilstību. Hope this helps .. Ananth.

atcerieties S11 ir tāds pats kā pārdomu koeficientu. Jums vajadzētu zināt formulu pārdomu koeficientu (citādi skatīt Pozar). Būtībā, jūs esat mainīgie būs: - pārdomas koeficients (Γ, zināms, TAS S11 ), - ieejas pretestība (50Ω, ka tas, ko tā vienmēr ir apaļkoku), un - slodzes pretestība (tikai nav zināms ). Vienkārši atrisināt algebraically par slodzes pretestības. Lai jums veicas

Ko tīkla analizatoru jūs lietojat? Ievadiet šos mērījumus uz kuru Smith Chart, lai saņemtu savu Impedance. Vai izmantojiet Network Analyzer opciju izvēlni. Atradu vairākus Smith att tīmeklī bez maksas. Viss, kas jums jādara, ir jāievada datus no Jūsu S11 mērījumus uz kuru Smith Chart un kas sniedz jums ar ieejas pretestība šai frekvencei. Jūs varētu vēlēties apsvērt šo grāmatu: elektroniskie pieteikumi The Smith Chart pa Phillip H. Smith veiksmei [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 50 sekundes: [/color] [/size] Kas Network Analyzer ir jums izmanto? Ievadiet šos mērījumus uz kuru Smith Chart, lai saņemtu savu Impedance. Vai izmantojiet Network Analyzer opciju izvēlni. Atradu vairākus Smith att tīmeklī bez maksas. Viss, kas jums jādara, ir jāievada datus no Jūsu S11 mērījumus uz kuru Smith Chart un kas sniedz jums ar ieejas pretestība šai frekvencei. Jūs varētu vēlēties apsvērt šo grāmatu: elektroniskie pieteikumi The Smith Chart ar Phillip H. Smith veiksmei

Ko jūs saņemat ir iedomāts un reālā daļas S11. Gribu lielumu? Tikai kvadrātveida imag un reālu daļu un pievienot tos un tad paņem kvadrātsakni. Konvertēt uz decibelu paņemt 20 žurnālu rezultātu. Tad jūs redzēsiet S11 līkne, kā jūs redzat uz ekrāna VNA. Getting Smith chart ir mazliet viltīgs. Jūs varat izmantot nozīmīgums os S11 iepriekš aprēķināto un fāzi, kas ir loka (iedegumam) Im / Re. Ir programmas, uz zemes gabala Smith shēmas, izmantojot šos divus parametrus. Es zinu AXUM var gabals Smith diagrammas. Diemžēl es ienīstu Excel darot šos veida zemes gabalu. Hope this helps

ĪG šķiet, ka dati ir patiesi un iedomātu daļa pretestība. atgriezties zaudējumu = √ (Γreal ² + Γimg ²) Sveicieni

konversija no S līdz Z, [Z] = ( + ) * apgriezto ( - ) pārveidošana no Z līdz S = apgriezta ([Z] + [V]) * ([Z] - ) lpp 177, 3rd ed Pozar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back