Sūta datus no datora uz robots, lai kontrolētu to

J

james bond007

Guest
sveiki draugi,,, im mēģina veidot robots, kas tiks kontrolēts, izmantojot datoru. bet es nezinu daudz par datoru sistēmas. tāpēc var kāds man palīdzēt ar šo ---- "Kā es varu nosūtīt nepieciešamo datu (ko nosaka ar mani) uz PC USB / paralēlais ports / seriālo portu.? im izmantojot MatLab par attēlu apstrādi,,, var kāds sniegt man daži MatLab pamācību turklāt i. vēlaties nosūtīt šos datus no PC uz mikrokontrolleru. " ja kāds jau ir strādājis par līdzīgu projektu,,, viņa priekšlikumi ir apsveicami. ja kāds var sniegt dažas saites vai ķēdes shēmas i WÜD b pateicīgi viņam ...

vai nu izveidot savu klāja, vai nopirkt kādu komplektu.

ka wa gud ieteikumu funnynypd bet es biju meklē daži veidi, kā izstrādāt savu kuģa .....: D

Ir 2 veids, kā nosūtīt datus uz datoru, izmantojot vadu vai bezvadu. Ja u vēlaties konfigurēt robots, tad vadu veids būs piemērots Jums, bet, ja u plāno darīt reālajā laikā pārbaudīt, tad bezvadu būs vairāk noderīgs. Bezvadu u var uzskatīt Bluetooth vai RF. Es uzskatu, ka ir par pamācību vai rokasgrāmata par to, kā pārsūtīt datus no ārpuses uz pc partiju.

ka ir taisnība, pēdējais solis, bet es biju meklē ur palīdzēt stāsta man dažas īpašas saites, u jau ir izdarījuši līdz šim,,,, es domāju dažas personīgās pieredzes WÜD b labāk coz i nav daudz laika, lai izfiltrēt labāko vietu no saišķi,,, ja u gremoklis PLZ palīdziet man wid ka,,, thankyou

Bluetooth un Wifi ir tik karsti šajās dienās. Viņi atbrīvoties no vadu uz visu. MATLAB pašu par sevi var atvērt un kontrolēt seriālo portu. Tāpat atbalsts C programming par savu aparatūru. MATLAB ir labs bet. Bet pārāk dārga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back