sērijas un parrellel rezonanse

G

grittinjames

Guest
hai

kāpēc sērija rezonanses sauc par sprieguma palielināšanas palīglīdzekļiem un parellel rezonanse ir patreizējā palielināmo.

Es zinu, pie rezonanse, sērija darbosies kā īsā un parrellel darbosies kā atvērta.

ans ir THR in que tikai ...

kā sērija rezonanses pretestību tvertne ckt būs mimimum līdz ar to sprieguma kritums būs minimālā līdz maksimāli pieļaujamo sprieguma būs b piegādātas kravas ..

vice versa paralēlās rezonanses pretestību tvertne būs ne tik pašreizējais paradis b sadalīta un maksimālās strāvas plūdīs caur slodzi ...

Es ceru, ka es esmu pietiekami skaidrs ..

im nav skaidrs
spriegums Palielina kas nozīmē voltave accoross induktors vai capaciter būs vairāk nekā no piegādātās maiņstrāvas.lai mēs cant pateikt kā piliens[quote = "punitxsmart"] ans ir THR in que tikai ...

kā sērija rezonanses pretestību tvertne ckt būs mimimum līdz ar to sprieguma kritums būs minimālā līdz maksimāli pieļaujamo sprieguma būs b piegādātas kravas ..

vice versa paralēlās rezonanses pretestību tvertne būs ne tik pašreizējais paradis b sadalīta un maksimālās strāvas plūdīs caur slodzi ...

Es ceru, ka es esmu pietiekami skaidrs .. [/ quote]

Hi there ...

U var atcerēties klasisko ārstēt problēmu svārsta svārstības.Ir kopējā enerģija svārsts ir pārvērsts par kinētiskās enerģijas un potenciālās enerģijas vienu reizi sparā.Šeit mēs r runājam enrgy pārrēķiniem starp elektrisko lauku un magnētisko lauku.Ar rezonanses ķēdes kopējo uzkrāto enerģiju elementu Q reizes enerģija, kas izkliedē ar rezistoriem melodijas ik ciklā, kur J apzīmē kvalitātes faktors.Tagad paralēli noregulētas shēmas kopējā rādītājs starp trim elementiem ir spriegums.Tādējādi pēc ķēdes, lai varētu saglabāt vairāk enerģijas, nekā, lai izkliedētu enerģijas strāva K un L ir jābūt lielākam par attiecīgo strāvu R (protams, vidēji nozīmē!).Tāpat, Series noregulētas shēmas kopējā rādītājs starp trim elementiem ir aktuāla.Tādējādi pēc ķēdes, lai varētu saglabāt vairāk enerģijas, nekā, lai izkliedētu enerģiju sprieguma pāri K un L ir jābūt lielākam par atbilstošo spriegumu visā R (mēs atkal runājam par vidējām vērtībām).

Šie pamatojumi ir tikai intuitīvu un es jūs nosūtīt spēcīgākās teksti par rezonanses ķēdēm.

Hope this helps!

Sērijās resonanace sprieguma pāri induktors būs daudz lielāka nekā ieguldījumu.
In Paralllel resonanace strāva ind būs daudz lielāka nekā faktiskās pašreizējais no ievade

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back