sērijas un CASCADE savienojumu

E

electronics_kumar

Guest
Kā atšķirt SERIES un CASCADE savienojumu veidā viena otru ... draugi izskaidrot ...

Ja es atceros pareizi, kaskādes norāda uz saikni, ja 1 izejas posmu # būtu ievadi posms # 2, produkcijas posms # 2 būtu ievadi posms # 3, utt Ja Jūs domājat, ka saistībā ar ABCD parametrus, piemēram, kopējais ABCD parametru vairāku sistēmu kaskādi ir matrica produkts atsevišķu ABCD matricas.Veikt Ieskatieties šajā iegūtu vairāk informācijas http://mysite.wanadoo-members.co.uk/phil_robinson/twoport.html

Kad jūs teikt divas lietas ir sērijas, man, ko tas nozīmē, ka viņiem ir tādas pašas pašreizējo iet cauri tiem.

Es ceru, ka tas dod jums dažas idejas.

Best regards,
v_c

v_c rakstīja:

Ja es atceros pareizi, kaskādes norāda uz saikni, ja posma # 1 rezultātiem būtu ievadi posms # 2, produkcijas posms # 2 būtu ievadi posms # 3, utt Ja Jūs domājat, ka saistībā ar ABCD parametrus, piemēram, kopējais ABCD parametru vairāku sistēmu kaskādi ir matrica produkts atsevišķu ABCD matricas.
Veikt Ieskatieties šajā iegūtu vairāk informācijas h ** p: / / mysite.wanadoo-members.co.uk/phil_robinson/twoport.htmlKad jūs teikt divas lietas ir sērijas, man, ko tas nozīmē, ka viņiem ir tādas pašas pašreizējo iet cauri tiem.Es ceru, ka tas dod jums dažas idejas.Best regards,

v_c

vēl es vēlos risinājums šim ... vai manu pēdējā ziņa ir pareiza vai nē

Manuprāt standarta def fr sērija savienojumu, ja pozitīvs gala viena ierīce ir savienota ar negatīvu gala nākamā ierīces virknē.
Šāda veida savienojumu, stīgu spriegums ir spriegums summa ierīces un string strāva ir ierobežota ar pašreizējo vismazāk produktīvo ierīce virknes

Tomēr standarta def no kaskādes, ka o / p no vienas ierīces ievades citu ierīci.

Tātad pamata sastāvdaļām, piemēram, rezistori, abas metodes var būt tās pašas ...bet, ja u iet sarežģīts ... kā var Mux / DEMUX (sry, ja es esmu nepareizi, i am nt pārliecināts apm polaritāti), labs piemērs kaskādes!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back