sērijas programmēšana uz Proteus - max232 problēma

W

wolverine123

Guest
Hey guys Es centos, lai modelētu sērijas programmēšanu par Proteus un mēģināja nosūtīt raksturs, i pievienotās virtuālo termināli sākumā pirms iet cauri max232 un es varētu redzēt raksturu naudas sodu ... bet pēc tam iet caur max232 es nekad got pats raksturs vēlreiz ... patīk, ja nosūtīts '' es varētu saņemt "_" Pēc iziešanas pa max232 .... var kāds lūdzu palīdzēt: D

Neviens nevar atbildēt uz Jūsu jautājumu, bez jūsu ķēdē Pārbaudiet savu ķēde divreiz. Iespējams tikai problēma ir ar ķēdi Nandhu

Atcerieties, ka lielākais efektīvi apgriež savu signālu. Jums ir nepieciešams, lai to nosūtītu pa citu Max

Šādi pic rāda tekstu pārraida sodu bet pēc tam iet cauri max232 Pēc parāda kaut ko citu Bet, ja tas kļūst apgriezts tad es paradis redzēt vēlamo rezultātu, kad es pievienojiet sērijas kabeli un pārbaudīt produkcijas hyperterminal??

ISIS vterm ir jāapgriež, lai savienotu mx232 simulācijas ... tu esi izvēlējies apgāzt RXD un TXD Jo vterm īpašības? varbūt tas ir problēma ...

Es zinu šo ļoti veco pavedienu, bet es gribu, lai atbildi tur tikai incase kāds meklēt to. Tiesības, noklikšķiniet uz virtuālo termināli, rediģēt īpašības, mainīt no normālas līdz apgriež.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back