sērijas paralēliem interfeiss 8051?

A

abid_ms

Guest
Čau, Manā dizains esmu brīva 8051 ostām, 1. Tas ir mazliet-adres ll'l ostā. Man ir iPAQ HHT ar seriālo interfeisu. Bet mana TxD un RxD par 8051 (UART) lieto, lai ēdiens un atkļūdošanu. Kā es varu interfeiss mans iPAQ? Ir sērijas, lai ll'l pārveidotājs ir vienīgais risinājums? Lūdzu ieteikt savas idejas ... Paldies jau iepriekš, [color = blue] Abid [/color].

Ir vairāki varianti, kas savieno vairākas ierīces, kas 8051-atvasinājums caur seriālo portu .. Pirmais variants ir tikai programmatūras risinājums un izveide otro programmatūras UART .. Te ir viens piemērs no programmatūras UART: http://www.8051.co.kr/html/development/pdf/cpu_application_note/Philips/AN446.PDF Otrais variants ir hardware soulution: ja Rx un Tx tapas jau tiek lietota, plānošanas un atkļūdošana jūs varat pievienot pāris UN vārtiem un vienu pin no Port1, lai pārslēgtos starp divas ieejas un divas izejas .. Tādā veidā pats (un tikai vienu) UART, tiks izmantota, lai darbotos ar divām ārējām ierīcēm .. Regrads, IanP

Paldies Ian, Ya, es domāju, ka tas darbosies, un atrisināt manu problēmu. regds .., Abid

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back