sērijas ieguldījumu Matlab

A

adeel Jasins

Guest
signal (<100Hz and taken directly from human body not filtered by analogue electronics and thus having noise and other frequency components but digitized by ADC
) in matlab can i use serial port or parrell port directly?

Es gribu analizēt zemas frekvences EKG
signālu (<100Hz un ņemti tieši no cilvēka ķermeņa nav filtrēts ar analogo elektroniku, un tādējādi tā troksnis un citas frekvences sastāvdaļas, bet ciparotajiem ADC),
ar Matlab es varu izmantot seriālo portu vai parrell ostu tieši?un kā?
ja ne, tad kā es varu darīt?

hi adeel,

Jūs varat dot ur EKG signālu "Mike" ievade vai "līnijas" ievade (līnijas ieejas ir pareizs, nav pārliecināti) par skaņas karti.
skaņas karti (kas nav nekas, bet ADC strādā max 44.1 Khz atlases koeficentam).

tagad, varat izmantot funkciju "wavrecord", kas MATLAB, kurā ņemta parametri, piemēram, paraugu ņemšanas biežumu, laiku ilgumu, šī funkcija tieši ierakstus no skaņas karti un uzglabā to MATLAB mainīgo, kas jums var apstrādāt vēlāk ..

ceram, ka tas palīdz ..

ja r, izmantojot vienotu ieejas (Mic In), tad vienkārši uzrakstiet šo kodu un pārbaudītu

Fs = 11025;
ievade = wavrecord (5 * Fs, 11025,1);
un tālāk process

ja vēlaties to Line In, vispirms šiem diviem mic caur pastiprinātāju tad kontaktdakšu līniju (kreisais un labais)

izmantot pašu paraugu ņemšanas ātrumu, kas protams balss izlases likme 8000-11025 Hz ir labākais,

ievade = wavrecord (5 * Fs, 11025,2);
pa kreisi = ievade :), 1);
labi = ievade :), 2);

izmantot šīs divas pa kreisi un procesa tiesības tālāk.

Seriālo portu tiek atbalstīta Matlab.
Meklēt www.mathworks.com iegūtu vairāk informācijas.izmantot atslēgvārdus "sērijas ostas", tad jūs iegūsiet vairāk atbildi.
šeit ir saite:
http://www.mathworks.com/support/solutions/data/1-1884B.html?solution=1-1884B

Ryan

Jūs varat izmantot parrell port.It ir viegli izmantot, un importa datu, un nav nepieciešams sarežģīts aparatūru.
par norādījumiem lietošanai atslēgvārdam Matlab palīdzību

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back