runātājs trokšņa samazināšana?

A

ahgu

Guest
Kādi ir veidi, kā samazināt troksni uz runātāju? Man ir baltā trokšņa no mana valoda no otuput par kodeku, pat outputting nulle. Mana setup: DAC ---> diferenciālo izeju -> 10X jaudas pastiprinātājs (pārvarētas savienojums). No dažiem mērījumiem, es atklāju no DAC troksnis ir lielāks nekā zemes, lai gan tas izejas 0. Arī tur ir troksnis ķēdē, kas veicina to, ka runātājs pirms 10X pieaugumu. Es pasākums maiņstrāvas sprieguma pāri dažiem punktiem. Es nezinu, kā izmērīt troksni, mērot AC spriegumu izmantojot 6.5digit DMM ir vienīgais veids, kā es varu iedomāties. Regulators: 0.4mV DAC izejas pie 0: 0.8mV. Ieeja uz jaudas pastiprinātājs ir min 0.4mv pat ja APK tiek noņemts. Ar šiem kombināciju, es dzirdu balto troksni no skaļruņa. Tagad, kā es varu noņemt balto troksni? Tas šķiet grūts problēma.

Vai jums ir osciloskopa ar lielu atdevi, ieejas kanālu? Trokšņa vilnim var ieteikt to, kas izraisa troksni.

Hi ahgu Mērīšanas troksni ar DMM ir gandrīz inpossible. Par pareizai nepieciešams osciloskopa. Pēc manām domām jūsu troksnis var tikt radīts ar DAC vai pastiprinātāju. Ir troksnis joprojām tur, ja jūs īsā ievadi savu amp (DAC nav pievienots)? -> Tā varētu būt, ka kondensators ir trokšņa avots Ja amp pats rada ne troksni, tas ir iespējams, ka APK rada to. Problēma ir bieži, ka APK ir analogās un digitālās piegādes. Vai jūsu analog piegādi (ja jums ir gan) pareizi? Vai jums ir pietiekami daudz atsaiste-C ir tuvu AAK? Sveicina

nomally troksnis ir augstas frekvences signālu u var elimninate ka, izmantojot sava veida zemas caurlaides filtru, kas noraida augstas frekvences trokšņa. tas būs imrove lietām mazliet. arī cilvēka auss nevar dzirdēt visas frekvences, bet izmantojot filtru samazina clearity mazliet

Es esmu, ko izmanto, lai pastiprinātājiem. Ja pēc shotting amp ievadi ar vai bez pievienotās DAC troksnis joprojām ir tur, tad prob var būt no jūsu zemes līniju. pārbaudiet GND savienojumus labi. tas varētu arī izraisīt ur PCB izkārtojumu. ja es zināju vairāk informāciju par ur darbu es būtu zinājis, kā palīdzēt vairāk

Hi, Pilnībā pareizi. Vienu punktu sēkļa būtu jāpiemēro, labi?. Es saskaras šāda veida troksni.

Jūs vēlaties pārbaudīt un redzēt, ja kāds ātras pieauguma laiks mala ir harmonikas nav sakabes jūsu skaļruņu pēdas. Iespējams zvaigzne zemes savienojumu galvenās zemes plakni palīdzēs. Vajag vairāk informācijas. Šādos gadījumos izkārtojums ir daudz ko darīt ar savu troksni ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back