S
sharikon
Guest
Sveiki visiem,
Ļoti satraukti, lai ievadītu šo forumu kā visu savu dzīvi es esmu elektronikas entuziasts, un ilgu laiku tas bija mans darbs.
I dont zināt, ja es esmu norīkošanu šo pareiza apspriedes, lai piedod man ....
Es gribu, lai padarītu šo mazo projektu, kad es zvanu Mobilais mans dators ieslēdzas.
šeit ir tas, ko esmu:
1.Man ir vecāka Mobilais (ar numuru ofcourse), ka es esam izņēmuši savu skaļruni (ka gredzeni, ja ir incomming zvans) un pielodēti to vadu.
2.Vienkāršā relejs 12VDC aktivizēšana
3.12VDC transformatoru (no 110vac līdz 12VDC)
Esmu pievienots dumjš / starteris diagramma, ka es un i ir vajadzīga palīdzība ", aizpildot sagataves".
labajā apakšējā ir galīgās izlaides uz datoru, kas ir acīmredzama.
i izskatījās it up online "Mobilais sprūda" un es atklāju dažas lietas.galvenokārt izmantojot Transistor ....
smieklīgi ir tas, manā rindā darbs man nekad nav bijis jāzina / lietot / darbs ar tranzistoru ...bet es būtībā zināt, kas tas ir.
Ja man ir nepieciešams, lai izmantotu tranzistors, jūs varētu man pateikt, kas viens?
Protams Es meklēju Vienkāršākais veids.var kāds asisst mani?
Paldies par atbildes
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu
Ļoti satraukti, lai ievadītu šo forumu kā visu savu dzīvi es esmu elektronikas entuziasts, un ilgu laiku tas bija mans darbs.
I dont zināt, ja es esmu norīkošanu šo pareiza apspriedes, lai piedod man ....
Es gribu, lai padarītu šo mazo projektu, kad es zvanu Mobilais mans dators ieslēdzas.
šeit ir tas, ko esmu:
1.Man ir vecāka Mobilais (ar numuru ofcourse), ka es esam izņēmuši savu skaļruni (ka gredzeni, ja ir incomming zvans) un pielodēti to vadu.
2.Vienkāršā relejs 12VDC aktivizēšana
3.12VDC transformatoru (no 110vac līdz 12VDC)
Esmu pievienots dumjš / starteris diagramma, ka es un i ir vajadzīga palīdzība ", aizpildot sagataves".
labajā apakšējā ir galīgās izlaides uz datoru, kas ir acīmredzama.
i izskatījās it up online "Mobilais sprūda" un es atklāju dažas lietas.galvenokārt izmantojot Transistor ....
smieklīgi ir tas, manā rindā darbs man nekad nav bijis jāzina / lietot / darbs ar tranzistoru ...bet es būtībā zināt, kas tas ir.
Ja man ir nepieciešams, lai izmantotu tranzistors, jūs varētu man pateikt, kas viens?
Protams Es meklēju Vienkāršākais veids.var kāds asisst mani?
Paldies par atbildes
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu