Runājot par manu datoru ar Mobilais kā sprūda

S

sharikon

Guest
Sveiki visiem,

Ļoti satraukti, lai ievadītu šo forumu kā visu savu dzīvi es esmu elektronikas entuziasts, un ilgu laiku tas bija mans darbs.
I dont zināt, ja es esmu norīkošanu šo pareiza apspriedes, lai piedod man ....

Es gribu, lai padarītu šo mazo projektu, kad es zvanu Mobilais mans dators ieslēdzas.
šeit ir tas, ko esmu:
1.Man ir vecāka Mobilais (ar numuru ofcourse), ka es esam izņēmuši savu skaļruni (ka gredzeni, ja ir incomming zvans) un pielodēti to vadu.
2.Vienkāršā relejs 12VDC aktivizēšana
3.12VDC transformatoru (no 110vac līdz 12VDC)

Esmu pievienots dumjš / starteris diagramma, ka es un i ir vajadzīga palīdzība ", aizpildot sagataves".
labajā apakšējā ir galīgās izlaides uz datoru, kas ir acīmredzama.

i izskatījās it up online "Mobilais sprūda" un es atklāju dažas lietas.galvenokārt izmantojot Transistor ....
smieklīgi ir tas, manā rindā darbs man nekad nav bijis jāzina / lietot / darbs ar tranzistoru ...bet es būtībā zināt, kas tas ir.

Ja man ir nepieciešams, lai izmantotu tranzistors, jūs varētu man pateikt, kas viens?

Protams Es meklēju Vienkāršākais veids.var kāds asisst mani?

Paldies par atbildes
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Ringera produkcija būs ac vai kādu modulēta viļņu formu.ja jūs savienot releja ar to tā pļāpāšana.Jums nepieciešams izmantot 555 taimeris kā mono-shot, vai pat Flip-kritiens, kas radīs pastāvīgu augstu impulsu, kad savā mobilajā tālrunī gredzeniem.šo produkciju pēc tam var izmantot, lai vadīt releju, kas savukārt var kļūt par Jūsu ATX barošanas slēdzi.

ieķīlāt

Ko darīt, ja runātājs iepīkstas uz "Low Battery" brīdinājums ..?

Tas var būt labāk atstāt tālruni, kā tas bija, un vienkārši ir mic un pastiprinātāji / integrators ar laika konstante darboties releju pēc noteikta zvana ilgums.Esmu pārliecināts, ka googling atradīsiet daudz ķēdēm.Arī tad, ja jūs atstāt datoru plugged in, jums vienkārši nepieciešams, lai pārslēgtos visā barošanas pogu, lai sāktu, nospiežot atkal tiks slēgta, ja esat to izveidotas labi.

Hi,
Es jau Land Rover, izmantojot mobilo tālruni.I use 8870 DTMF decoder, lai kontrolētu tās dažādās operācijās.Tātad ar labu dizainu, varat ieslēgt un izslēgt datoru un to piederumus.
Mēs varam nokļūt 12 taustiņi, lai kontrolētu datoru.Tas ir pārāk labāk.
Ar mikro kontrolieri, jūs varat pabeigt pielāgot jūsu PC.

man bija plānots izmantot barošanas avotu ar vibrators kā uzsākt ieslēgšanai Apvidus.
Es pieņemu, vibrators piedāvājums ir lielāks, sprieguma un strāvas nekā, ka, lai runātājs.Lūdzu, izlabojiet mani, ja esmu nepareizi.
Es nevarētu piemērot šo manā Apvidus, bet, ja jūs, lūdzu, informēt par yor pieredze šajā amatā.

Attiecībā!
himanshu

wow, paldies visiem replys,
I'll atbildēt uz katru no
1.ieķīlāt - skaņas izejas būs runātājs produkciju tāpat kā tas ir, jā, es saprotu, ko tu domā ar chetter bet visi man ir nepieciešams, ir 1 klikšķi un dators ieslēdzas.ja tas nepārtraukti ir čivināt, tas ir ok.
Es nezinu, kas flipflop ir, es domāju es zinu to mikroshēmu, bet kā to izmantot savā diagramma?

2.cameo_2007 - zems bateriju brīdinājums netiks occure jo tas tiks pieslēgts lādētājs pastāvīgi.jo tas Mobilais vienmēr būs pie datora, jo tas būs saistīts ar to.

3.GrandAlf - jā, es esmu googled ka nedaudz, un arī gaismas sensors - jo apgaismojums kļūs par to, kad būs iincomming zvanu.
taču, kā minēts i ...Es neesmu pārāk familure ar detaļām ārpus rezistors / kondensators AC DC, releji, lodēšanas, multimetrs, pamata lietas.
Jā, es esmu ieinteresēts, lai uzzinātu, es būšu priecīgs par padziļinātu norādes.

4.sarath.electro - Man nav ne jausmas, ko jūsu runā par ...bet es google it!

5-himrwt - jā, es esmu redzējis šo iespēju uz Google, šķiet, ka tai ir jāsniedz no 1,3 VDC, jā daudz vairāk nekā runātājs sprieguma, bet izmērs i veltīta šim darbam nav vibrators, tās vecāku modeli .bet, ja un kad es nopirkšu šī lieta uz darbu ...I'll let you know

vairāk ieteikumi?

Nav pārliecināts par to, ko valsts jums ir, bet, ja jūs nav pārāk pārliecināts par ēkas sīkumi ir daudz komplekts ražo, kuri skaņu releju izejas komplektā.Dažkārt sauc par aplaudēt slēdži, varat parasti nosaka jutību, lai viņi nereaģē uz apkārtējās vides troksni.Varbūt vērts meklēt.Vellerman un Maplins pavasara līdz prātā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back