RTL Compiler jaunu Cadence versija neatbalsta komandu

B

brenox

Guest
Sveiki, mans vārds ir Breno, un es esmu strādā ar RTL Compiler. Problēma ir tā, ka jaunā versija Cadence neatbalsta komandas insert_scan un insert_boundary_scan. Lai ievietotu robeža skenēšanas, to joprojām var izdarīt, izmantojot komandu build_top_shell no ET. Bet, lai ievietotu scan ķēdes man ir izmantot RC. Es cenšos darīt, lasot dokumentu Dizains tests Encouter RTL Compiler un pēc darbības. Bet man ir daudz jautājumu par to, kā to izdarīt, jo tas ir daudz DFT pārkāpumus, un es nevaru noteikt tiem. Manas problēmas ir: 1. Lai izmantotu komandu "read_dft_abstract_model file", tai ir fails, kas apraksta arhitektūru skenēšanas ķēdes. Vai tā ir standarta faila Šajā aprakstā? 2. Ar komandu "check_dft_rules" notiek daudz brīdinājumu, jo pulksteņa signālus un async signālus. Es esmu mēģinājis instantiate šo signāliem, bet man nebija success.Other problēma ir tā, ka neviens no reģistriem caurlaide sile DFT noteikumiem. 3. Ar komandu "set_attr lp_clock_gating_module" Es nevaru izveidot derīgu moduli. 4. Es nevaru izmantot komandu "insert_dft shadow_logic" un "insert_dft test_point". Vai tas ir tāpēc, ka DFT pārkāpumiem? Tātad, lielākās problēmas, ka es nevaru noteikt pārkāpumus. Ja kāds zina, kā noteikt tos, es varu nosūtīt skriptu un ziņojumus. Vai kāds man palīdzēt? Paldies, Breno

hi Breno bija ur šaubas noskaidrots ...... ja ur pazīstami RTL kompilators lūdzu sūtiet ur pasta id ...... i am šauboties

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back