rs 232 laika aprēķins

M

microlab

Guest
hai
Vai ir iespējams aprēķināt laiku, kas vajadzīgs, nosūtīt / saņemt RS232 komunikācija?
ie.when sistēma ir raidot pie bodu likme 1200, cik daudz laika būs vajadzīgs, lai nosūtītu charector? ar 8 bitu datu 1 start un 1 pieturas bitu (kopā 10 biti) un nav paritāte?
Crystal frekvenci 11.0592mhz un izmantojot 8051 procesoru.
ir kāda vienādojums pieejami, lai aprēķinātu timr dažādām bodu likmes?
mēs zinām, ka sākumā bits ir 0, un bremžu bit būs 1.after nosūtot pieturas bitu, norādītās likts tiks o līmenī, ti, space.when nāks līdz atzīmei (1), lai dotu 0 par to start bit?
neskaidrība ir becausethe baude likme ir par signālu izmaiņas, nevis bitu pesr second.can mēs aprēķinātu minimālo un maksimālo skaitu charectors būs nosūtīsiet / saņemt, 1 sekundi ar īpašu bodu likme?thanking jumsml

Citāts:

kad sistēma ir raidot pie bodu likme 1200, cik daudz laika būs vajadzīgs, lai nosūtītu charector? ar 8 bitu datu 1 start un 1 pieturas bitu (kopā 10 biti) un nav paritāte?

[quote = "budhy"]Citāts:laika aprēķins neatkarīgs ar xtal biežums

ds18s20 wrote:
Citāts:

Jūsu atbilde bija ļoti in-dziļums

budhy wrote:

RX takts frekvenci, parasti ir 16 reizes bodu likmi.
Sākumā sākt bit ar curcuitry kavēšanās 8 clock ciklus, pēc tam, kad šī kavēšanās 16 cikli, lai saņemtu katru bitu datu

[quote = "ds18s20"] [quote = "budhy"] RX takts frekvenci, parasti ir 16 reizes bodu likmi.Sākumā sākt bit ar curcuitry kavēšanās 8 clock ciklus, pēc tam, kad šī kavēšanās 16 cikli, lai saņemtu katru bitu datu [/ quote]

Lai gan izlases pulkstenis ir 16x, bet parasti tikai trīs paraugi vidū, ir jāņem vērā balsošanā.Skatīt datu /
PIETEIKUMU piezīme mikročipu vai Atmel.

laivinieks wrote:

Lai gan izlases pulkstenis ir 16x, bet parasti tikai trīs paraugi vidū, ir jāņem vērā balsošanā.
Skatīt datu / PIETEIKUMU piezīme mikročipu vai Atmel.

Lielākā daļa UART uztvērēju ir diezgan vienkārši, un nav cenšamies darīt jebkurā iedomātā kļūda atgūšanu.Kā aprakstīts iepriekš, uztvērējs galvenokārt izraisa uz starta bit, un tad paraugus katru datu bitu pie centriem paredzamo bitiem.Uztvērējs var arī karoga paritātes kļūdu vai ierāmēšanu kļūdu, ja paritātes bitu vai pārtraukt bit nav tik gaidīts.

Tas aizņem tikai dažas līnijas HDL to darīt, bet daži cilvēki Izlīdzina to vairāku lappušu kodu.

Tas ir viegli sajaukt ar UART uztvērējs ar nepārtrauktas plūsmas vienkāršas ASCII rakstzīmes un pārvadāšana peļņu (piemēram, no dažas mērījumu sensoru).Par UART uztvērējs nevar nošķirt start bit no nulles bitu no ASCII rakstzīmes, lai mēs dažreiz saņemt nepārtrauktu buldurēšana, un ir Atvienojiet un spraudkontaktsavienotāja RS-232 kabelis pāris reizes, līdz uztvērējam slēdzenes uz true start bit .Ar šad Ievietojot nelielu kavēšanos starp nosūtīto baitu, vai šad raidot baits ka izirst atkārtojošās nulles bitiem, ar UART uztvērējs automātiski paslīdēt uz pareizo starta biti.Diemžēl daži ražotāji nezina, ka.

Man šķiet, ka daži UART uztvērēji atklāt sākuma bit skatoties uz 1 bit sekoja 0 bit, nevis vienkārši meklēju 0 biti.Tas samazina problēmu bloķēšanas uz nepatiesu sākt bitiem.

Atdzesē, ka ir tas, ko es meklēju -> bez glorified piemēram par to, kā tas darbojas.Jūs norādīts esat šis pāris līnijas HDL?Vai, ka ir Verilog?

Mani interesē redzēt to kā Verilog piemērs un es domāju reālu piemēram,
neizmantojot # xx pārskati, lai radītu aizkavēšanos, kuru nebūtu sastādīt anyway ar reālo pasauli.

Lielākā daļa mācību grāmatu, kas parāda, ka "tipiski" piemērs HDL uart īstenošana ir vienkārši ...akadēmiskajām BS, nemaz nerunājot, ka neviens varētu apkopot, jo citas vienkāršas sintakses kļūdas, bet, lai saglabātu vērsta uz pamata jautājums: Es mīlu redzēt vienkāršu un reālu piemēru Verilog, ja jūs notika ar ir viena.

Pateicība
~ B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back