F
Fala
Guest
Hello klāja, es vēlos maršrutā signālu no 2 blakus dēļiem (sliežu ceļa garums ir apmēram 6 collas), jauda valde būs ieguldījums valdes B. Es deally Es nevēlos, lai būtu starpība starp šo abu signālu vairāk nekā 10uV divos dažādos dēļiem.lai gan man ir izmantojuši zvaigzne konfigurācija GND un bieza GND dziesmas (60 mil) par katru valdes bet GND sliežu sistēmas atskaites GND ir garš (aptuveni 10 collas katra), un, lai gan tur nav daudz strāvu (mazāk nekā 30 mA sliktākajā apstākļos) bet vienkārša aprēķina izriet, ka pat 350 uOhm rezistences ir pietiekami, lai radītu vairāk nekā 10uV lielība.Lai padarītu problēma vēl sarežģītāka, jo šie divi dēļi atrodas sarežģīta atgriezeniskās saites sistēmu esmu ļoti nelabprāt izmanto instrumentu diff-ampēri, jo nevēlamu fāzes nobīdes un svārstības.Pirmkārt, kāds triks, lai es varētu maršruta šo signālu viens beidzās un arī saglabājot precizitāti ka es teicu?
Ja tā nav, es domāju, varbūt es varu maršrutu viņiem likumdošanas pārkāpumiem, bet tā vietā izmantot opamp I izmantot divas 10k precizitāti rezistori virknē starp signāla un B GND valdes un saņemt pusi no signāla no krustojuma punkta šo divu rezistori (jo board).
Es būšu gratefull jebkuru praktisku priekšlikumu, thanks a lot
Ja tā nav, es domāju, varbūt es varu maršrutu viņiem likumdošanas pārkāpumiem, bet tā vietā izmantot opamp I izmantot divas 10k precizitāti rezistori virknē starp signāla un B GND valdes un saņemt pusi no signāla no krustojuma punkta šo divu rezistori (jo board).
Es būšu gratefull jebkuru praktisku priekšlikumu, thanks a lot