rotējošais slēdzis & pogas VHDL

T

tferguson

Guest
Sveiki - es cenšos izveidot skaitītāju, tiks pieauguma un samazināšanās pamatā virziena slēdzis ir ieslēgts. Skaitītājs ir viegli, bet kā es varu lasīt ievadi?

Hi, jūs varat informēt apm tā? Ar laba vēlējumiem, Satja

kaut kas līdzīgs šim? [Kods] process (CLK) sākt ja rising_edge (CLK), tad ---------------------- pieaugumu ------------- ------- ja slēdzis = '1 ', tad skaitītājs

kaut kas līdzīgs šim? [Kods] process (CLK) sākt ja rising_edge (CLK), tad ---------------------- pieaugumu ------------- ------- ja slēdzis = '1 ', tad skaitītājs

Jums ir nepieciešams, lai maršruts pāriet uz pin uz FPGA jūsu plates.

Šāda veida jēga. Slēdzis nav daļa no FPGA, tāpēc man ir nepieciešams, lai piešķirtu ievadi (poga vai slēdzis), kas ir uz kuģa, līdz ievadi FPGA? Tas ir tas, ko es cenšos darīt: sinhronā uz augšu / leju counter ar VHDL, ka:-Grāfu no 0 līdz FFFF. -Izmanto daudzfunkcionālo slēdzi, lai pieauguma (pagriezt pa labi) un decrement skaitītājs (griežas pa kreisi). -2 Spiedpogas (Izvēlieties jebkuru 2 no 4 pieejami): vienu asinhronā reset (sākas @ 0) vienas un "sinhronais" (turiet pogu un pagriezt pa kreisi vai pa labi) jau iepriekš (sākas @ liellopu gaļa). Vajag līdz de-lielība Šos slēdžus programmatūru. -Uzrakstiet count vērtību LCD Līdz šim, man ir counter :) Es cienu un ienīstu šo stuff, visi tajā pašā laikā: O

Ka veida jēga. Slēdzis nav daļa no FPGA, tāpēc man ir nepieciešams, lai piešķirtu ievadi (poga vai slēdzis), kas ir uz kuģa, līdz ievadi FPGA?
Jā. Ja jums ir attīstības padome, slēdži jau būs savienots ar FPGA pins. Jums vienkārši nepieciešams, lai kartētu augstākā līmeņa iesaistīšanos savu kodu uz šo pin uz FPGA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back