RMS fāze kļūda konversija

K

karote

Guest
Hi, ja kāds varētu palīdzēt man par šo. Kā konvertēt RMS fāzes kļūdu aprēķina no sintezatora fāzes trokšņu līknes uz DBC vērtībā?

[Quote = karote] Sveiki, ja kāds varētu palīdzēt man par šo. Kā konvertēt RMS fāzes kļūdu aprēķina no sintezatora fāzes trokšņu līknes uz DBC vērtības? [/Quote] nav unikāla kartēšanas no RMS fāzes kļūdaini līkumā ... vairākas līknes var kartēt uz to pašu RMS fāzes kļūdas numuru. Jūs varat redzēt aprēķinus daudzās vietās, mana tīmekļa vietne tools.RFdude.com ir lapa ar PLL darblapas Mathcad (ir PDF versijas, ja jums nav Mathcad un vienkārši vēlaties redzēt math). Lance

Es nesaprotu, kā šis coudl darbs, kas ir atsauce?

Tā nav. Kas izskatās kā fāzes troksni kvadrātisko fāzes kļūdu vienādojumā. Jo es neredzu kādu integrācija notiek, es esmu aizdomīgs.

[Quote = biff44] Tā nav. Kas izskatās kā fāzes troksni kvadrātisko fāzes kļūdu vienādojumā. Jo es neredzu kādu integrācija notiek, es esmu aizdomīgs. [/Quote] jā, tas varētu būt ekstrēms oversimiplification kādu īpašu nosacījumu kopai ... (Es zinu, tas ir nepareizi vispār, man bija tikai ziņkārīgs par to izcelsmi - tie ir veida vienādojumu, kas ir visbīstamākais!).

Yep. Jūs varat nosaukt šo par pārmērīga. Es saņēmu to no viena no maniem veciem skolas manuskriptiem un es esmu, izmantojot laiku pa laikam par manu izklājlapām. Bīstami? Bīstams varētu būt arī iešana uz ielas: D

[Quote = vfone] Yep. Jūs varat nosaukt šo par pārmērīga. Es saņēmu to no viena no maniem veciem skolas manuskriptiem un es esmu, izmantojot laiku pa laikam par manu izklājlapām. Bīstami? Bīstams varētu būt arī iešana uz ielas: D [/quote] vai sērfošanu caur šo forumu!

Hmmm! Nobijies? Tikai apturēt prom no tā, un jūs būsiet drošs ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back